Tarieven

Prijsopbouw verblijf
De huurprijzen van de waterlodges variëren gedurende het jaar met seizoenen en feestdagen. De huurperiodes zijn weekend, midweek en week. Afwijking hiervan is buiten het hoogseizoen soms mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op. In de maanden juli en augustus is de huurperiode alleen een week.
Toeristenbelasting (€ 1,- per nacht) wordt automatisch bij je boeking verwerkt evenals de schoonmaakkosten. Als je een extra diensten afneemt voor een substantieel bedrag, dan betaal je ook een bijdrage voor de garantieregeling pakketreizen. Dit is een wettelijke verplichting, waarvoor Pean-buiten is aangesloten bij VZR Garant (zie hieronder).

Opties
Bij je reserveringsaanvraag kun je kiezen voor aanvullende opties, bijvoorbeeld hout voor de kachel of boothuur. Pean-buiten biedt ook de optie van een annuleringsverzekering.

Huurvoorwaarden

Pean-buiten volgt de algemene RECRON-voorwaarden vakantieverblijven.
Aanvullend geldt:

Financieel
Na akkoord van je reserveringsaanvraag, krijg je een factuur. De betaling dient binnen 2 weken te zijn voldaan. Pas dan is de waterlodge definitief voor jou gereserveerd. Als de vervaldatum met meer dan 4 weken overschreden wordt, behoudt Pean-buiten zich het recht voor om de waterlodge weer te verhuren aan een ander.

Aankomst/vertrek
De standaarddagen en -tijden zijn: aankomst – maandag of vrijdag 15:00 uur, vertrek – vrijdag of maandag 10:00 uur. In de zomermaanden is voor een aantal huisjes zaterdag aankomst- en vertrekdag.

Schoonmaken en schades
De waterlodge laat je veegschoon achter na je verblijf. Prullenbakken, vaatwasser en koelkast leeg en geen meegebrachte etenswaar achterlaten. Bedden afhalen en gehuurd beddengoed graag in de gang neerleggen. Is er iets kapot gegaan tijdens je verblijf, meld dat dan voor vertrek bij de receptie.

VZR Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Pean-buiten gebruik van de garantieregeling VZR Garant. Je kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de garantieregeling lees je op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Pean-buiten niet worden verleend, kun je contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Annulering

Je kunt een annuleringsverzekering afsluiten bij boeking. De premie bedraagt 5,5% van het verschuldigde totaalbedrag. Dit biedt zowel een groepsdekking als een individuele dekking. De individuele dekking geldt alleen als je bij premiebetaling ook een volledige namenlijst mailt naar Pean-buiten. Bij een gegronde reden neemt de verzekering de annuleringskosten over. De kosten bij annulering zijn een percentage van de totale huursom en zijn afhankelijk van het moment van annuleren:

  • 15% bij annulering meer dan 3 maanden voor ingangsdatum
  • 50% bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor ingangsdatum
  • 75% bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor ingangsdatum
  • 90% bij annulering binnen 1 maand voor ingangsdatum
  • 100% bij annulering op de dag van aankomst

Deze termijnen volgen uit de RECRON-voorwaarden vakantieverblijven.

© Pean-buiten 2021
Webontwikkeling door Convident