Tarieven

Basis
De huurprijzen van de waterlodges variëren gedurende het jaar. Pean-buiten maakt onderscheid in seizoenen en huurperioden. Buiten het hoogseizoen zijn de huurperiodes  lang weekend, midweek en week. In het hoogseizoen alleen hele weken. Wil je daarvan afwijken, neem dan contact met ons op. Toeristenbelasting (€ 1,- per nacht) wordt automatisch bij je boeking verwerkt. Als je een boot huurt of maaltijden afneemt bijvoorbeeld , dan betaal je ook een bijdrage voor de garantieregeling pakketreizen, een wettelijke verplichting, waarvoor Pean-buiten is aangesloten bij VZR Garant (zie hieronder). Schoonmaakkosten worden bij je boeking automatisch in rekening gebracht.

Opties
Bij je reserveringsaanvraag kun je kiezen voor aanvullende opties. Daarnaast biedt Pean de optie een annuleringsverzekering bij de boeking af te sluiten.

Huurvoorwaarden
Pean-buiten volgt de algemene RECRON-voorwaarden vakantieverblijven.

Aanvullend geldt onderstaande:

Financieel
Na akkoord van je reserveringsaanvraag, krijg je een factuur. De betaling dient binnen 3 weken te zijn voldaan. Pas dan is de Waterlodge definitief voor jou gereserveerd. Als de vervaldatum met meer dan 4 weken overschreden wordt, behoudt Pean-buiten zich het recht voor om de Waterdlodge weer te verhuren aan een ander.

Aankomst/vertrek
De standaardtijden zijn: aankomst om 15:00 uur, vertrek om 10:00 uur. In het hoogseizoen kan dat afwijkend zijn.

Schoonmaken en schades
De Waterlodge laat je veegschoon achter na je verblijf. Prullenbakken leeg, vaatwasser en koelkast leeg en geen meegebrachte etenswaar achterlaten. Gehuurd beddengoed graag op de slaapkamers of in de gang neerleggen.  Is er iets kapot gegaan tijdens je verblijf,  meld dat dan voor vertrek.

VZR Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Pean-buiten gebruik van de garantieregeling VZR Garant. Je kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling lees je op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Pean-buiten niet worden verleend, kun je contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Annulering

Je kunt een annuleringsverzekering afsluiten bij boeking. De premie bedraagt 5,5% van het verschuldigde totaalbedrag. Dit biedt zowel een groepsdekking als een individuele dekking. De individuele dekking geldt alleen als je bij premiebetaling ook een deelnemerslijst mailt. Bij een gegronde reden neemt de verzekering de annuleringskosten over. De kosten bij annulering zijn een percentage van de totale huursom en zijn afhankelijk van het moment van annuleren.

  • 15% bij annulering meer dan 3 maanden voor ingangsdatum
  • 50% bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor ingangsdatum
  • 75% bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor ingangsdatum
  • 90% bij annulering binnen 1 maand voor ingangsdatum
  • 100% bij annulering op de dag van aankomst

Deze termijnen volgen uit de RECRON-voorwaarden vakantieverblijven.

© Pean-buiten 2020
Webontwikkeling door Convident