“Combineer ontspanning en teambuilding met een bedrijfsuitje en overnachting in Friesland”

08 nov 2023
“Combineer ontspanning en teambuilding met een bedrijfsuitje en overnachting in Friesland”
Door Christophe

Op zoek naar een unieke vakantie-ervaring? Dan is Pean-buiten het perfecte adres voor jou. Dit bijzondere vakantiepark bestaat uit 12 eigenzinnige huisjes die allemaal aan het water liggen. Geen drukte of geparkeerde auto’s naast je huisje, maar wel alle watersportactiviteiten binnen handbereik. Pean-buiten is gelegen in het prachtige Peansterbosk, centraal in Friesland en vlakbij natuurgebied de Alde Feanen.

Maar Pean-buiten is meer dan alleen een vakantiepark. Het is ook dé plek voor groene vergaderingen en bedrijfsuitjes. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes, van 4 tot 100 deelnemers. En met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en directe toegang tot de Friese meren en diverse wandelroutes, is er genoeg ruimte voor ontspanning en teambuilding.

En natuurlijk zijn alle praktische zaken geregeld. Van beamer tot flipover en zeer goede wifi, alles is aanwezig voor een geslaagde vergadering of bedrijfsuitje. De prijzen zijn in overleg en gericht op het zoekwoord: Bedrijfsuitje Overnachten Friesland.

Kortom, Pean-buiten is dé plek voor een unieke vakantie-ervaring of een groen bedrijfsuitje in Friesland.1. Friesland is een populaire bestemming voor bedrijfsuitjes met overnachting. Volgens een onderzoek van MeetingReview was Friesland in 2019 de op één na populairste provincie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen in Nederland. (Bron: https://www.meetingreview.com/nl/blog/de-meest-populaire-provincies-voor-zakelijke-bijeenkomsten-en-evenementen-in-nederland)

2. Het aantal overnachtingen in Friesland is de afgelopen jaren gestegen. In 2019 werden er in totaal 3,8 miljoen overnachtingen geboekt in de provincie, een stijging van 3,2% ten opzichte van het voorgaande jaar. (Bron: https://www.friesland.nl/nl/ontdek-friesland/feiten-en-cijfers)

3. Bedrijfsuitjes met overnachting zijn goed voor de lokale economie van Friesland. Volgens een onderzoek van de Rabobank zorgen zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor een omzet van ruim 1,5 miljard euro per jaar in de provincie. (Bron: https://www.rabobank.nl/bedrijven/cijfers-en-trends/branches-en-sectoren/horeca-en-recreatie/friesland/)Bedrijfsuitje overnachten Friesland is een geweldige manier om een teambuilding-ervaring te creëren voor jouw bedrijf. Friesland biedt een prachtige omgeving met veel mogelijkheden voor activiteiten en overnachtingen. Door te overnachten in Friesland kunnen jij en jouw team de omgeving verkennen en genieten van de natuurlijke schoonheid van de provincie. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, variërend van hotels tot vakantiehuizen en campings. Tijdens het bedrijfsuitje kunnen jullie verschillende activiteiten ondernemen, zoals kanoën, fietsen, wandelen of een bezoek brengen aan een museum. Het bedrijfsuitje overnachten Friesland is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving van Friesland.Een goedkoop bedrijfsuitje met overnachting in Friesland kan een geweldige manier zijn om teambuilding te bevorderen en de banden tussen collega’s te versterken. Er zijn verschillende opties beschikbaar om dit te doen zonder de bank te breken. Een van de beste manieren om geld te besparen op een bedrijfsuitje is door te kiezen voor een accommodatie die geschikt is voor groepen, zoals een hostel of een vakantiehuisje. Deze opties bieden vaak kamers met meerdere bedden, waardoor de kosten per persoon lager zijn. Daarnaast zijn er in Friesland veel activiteiten te ondernemen die niet veel kosten, zoals wandelen, fietsen of een bezoek aan een museum. Door slim te plannen en te kiezen voor betaalbare opties, kan een bedrijfsuitje met overnachting in Friesland een leuke en betaalbare ervaring zijn voor het hele team.