“Combineer werk en ontspanning met een workation inclusief zwemmen” – maximaal 65 tekens.

15 okt 2023
“Combineer werk en ontspanning met een workation inclusief zwemmen” – maximaal 65 tekens.
Door Christophe

Op zoek naar een unieke werkervaring? Bij Pean-buiten kun je terecht voor een workation waarbij je werken en ontspanning combineert. Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, biedt Pean-buiten 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Hier kun je genieten van rust, privacy en een prachtig uitzicht op het open vaarwater.

Maar dat is niet alles. Pean-buiten biedt ook de mogelijkheid om groen te vergaderen op hun agrarisch erfgoed. Met verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, is er voor elke groepsgrootte een geschikte ruimte beschikbaar. En het beste van alles? Elke ruimte of waterlodge is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor je kunt genieten van de natuur terwijl je werkt.

En als je even wilt ontspannen, kun je een verfrissende duik nemen in het Friese meer of een wandeling maken op een van de diverse wandelroutes. Kortom, bij Pean-buiten kun je werken en ontspannen op een unieke locatie. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden voor jouw workation.1. Uit een onderzoek van Booking.com blijkt dat 56% van de reizigers wereldwijd aangeeft dat ze tijdens hun vakantie graag willen zwemmen. (Bron: Booking.com, 2019)
2. Volgens een artikel van het AD is de populariteit van workations, waarbij mensen werken op een vakantiebestemming, sterk gestegen in de afgelopen jaren. (Bron: AD, 2021)
3. Het is bewezen dat zwemmen een positief effect heeft op de mentale gezondheid. Uit een onderzoek van de Universiteit van Essex blijkt dat mensen die regelmatig zwemmen minder stress en angst ervaren en zich over het algemeen gelukkiger voelen. (Bron: Universiteit van Essex, 2018)Long tail zoekopdrachten zijn zoekopdrachten die uit meerdere woorden bestaan en specifieker zijn dan korte zoekopdrachten. Bijvoorbeeld, “workation met zwembad” en “workation aan zee met zwemgelegenheid” zijn voorbeelden van long tail zoekopdrachten. Deze zoekopdrachten zijn gericht op een specifieke behoefte of interesse van de gebruiker en kunnen leiden tot meer relevante zoekresultaten. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een workation met een zwembad of aan zee met zwemgelegenheid, dan is het gebruik van long tail zoekopdrachten een effectieve manier om de juiste informatie te vinden.

Pean-buiten "Combineer werk en ontspanning met een workation inclusief zwemmen" - maximaal 65 tekens.

1. Wat is een workation?
Een workation is een combinatie van werken en vakantie vieren op een locatie buiten de normale werkomgeving. Het idee is om productief te zijn tijdens de werkdagen en in de vrije tijd te ontspannen en te genieten van de omgeving.

2. Is het mogelijk om tijdens een workation te zwemmen?
Ja, het is zeker mogelijk om tijdens een workation te zwemmen. Veel workation locaties bevinden zich in de buurt van stranden, meren of zwembaden. Zo kun je tijdens je vrije tijd een verfrissende duik nemen en ontspannen na een productieve werkdag.

3. Waar kan ik een workation boeken waar ik kan zwemmen?
Er zijn verschillende organisaties en websites die workations aanbieden op locaties waar je kunt zwemmen. Een aantal voorbeelden zijn Surf Office, Nomad Cruise en Remote Year. Het is ook mogelijk om zelf een workation te organiseren op een locatie met zwemmogelijkheden, zoals een villa met zwembad of een huisje aan het strand.