“Combineer werk en surfen tijdens een workation | Ontdek onze surfvakanties”

15 okt 2023
“Combineer werk en surfen tijdens een workation | Ontdek onze surfvakanties”
Door Christophe

Wil jij tijdens jouw werk ook genieten van de rustgevende omgeving van Friesland? Dan is Pean-buiten de perfecte plek voor jouw workation. Met onze unieke waterlodges en ruimtes omringd door bos, weiland en water, kan je hier in alle rust werken en ontspannen.

Onze waterlodges zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en bieden de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te werken. Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en directe toegang tot de Friese meren, kan je tussen het werken door genieten van diverse wandelroutes en watersportactiviteiten, zoals surfen.

Onze ruimtes zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi. En het beste van alles? Je kan hier groen vergaderen en genieten van de rustgevende omgeving van ons voedselbos.

Kortom, ben jij op zoek naar een unieke workation waarbij je kan genieten van de rustgevende omgeving van Friesland en kan surfen op de Friese meren? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.1. Het aantal mensen dat kiest voor een workation, waarbij werk en vakantie gecombineerd worden, is de afgelopen jaren sterk gestegen. Uit onderzoek van Booking.com blijkt dat 43% van de zakenreizigers in 2018 een workation heeft overwogen, tegenover 37% in 2016. (Bron: Booking.com)

2. Surfen is een populaire activiteit tijdens workations. Uit een onderzoek van Surf Office blijkt dat 70% van de deelnemers aan een workation in 2019 heeft gekozen voor een locatie waar ze kunnen surfen. (Bron: Surf Office)

3. Een workation kan positieve effecten hebben op de productiviteit en het welzijn van werknemers. Uit een onderzoek van de Universiteit van Californië blijkt dat werknemers die regelmatig op workation gaan, minder stress ervaren en meer tevreden zijn met hun werk. (Bron: Forbes)Workation surfen Nederland is een combinatie van werken en vakantie vieren waarbij surfen centraal staat. Het idee is dat je tijdens je vakantieperiode niet alleen ontspant, maar ook productief blijft door te werken. Nederland is een perfecte bestemming voor een workation surfen vanwege de vele mooie stranden en surfspots langs de kust. Tijdens je workation kun je genieten van het surfen en tegelijkertijd werken aan je projecten. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar die speciaal zijn ingericht voor workations, zoals co-working spaces en surfhostels. Op deze manier kun je een unieke ervaring beleven waarbij je zowel je werk als je passie voor surfen kunt combineren.Surfvakantie Nederland is een vakantie waarbij je kunt genieten van de prachtige Nederlandse kustlijn en tegelijkertijd de golven kunt trotseren met je surfboard. Nederland heeft veel mooie surfspots, zoals Scheveningen, Zandvoort en Texel. Of je nu een beginner bent of een ervaren surfer, er is voor ieder wat wils. Tijdens een surfvakantie in Nederland kun je niet alleen surfen, maar ook genieten van de gezellige sfeer op het strand en in de omliggende steden. Er zijn veel accommodaties beschikbaar, zoals surfhostels en campings, waar je mede-surfers kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Kortom, een surfvakantie in Nederland is een geweldige manier om te ontspannen, te genieten van de natuur en nieuwe mensen te ontmoeten.

Pean-buiten "Combineer werk en surfen tijdens een workation | Ontdek onze surfvakanties"

1. Wat is een workation surfen?
Een workation surfen is een combinatie van werken en surfen op een locatie die zich daarvoor goed leent, zoals bijvoorbeeld een surfkamp. Het idee is dat je overdag kunt surfen en in de avonduren of tussen de surfsessies door kunt werken.

2. Waar kan ik een workation surfen boeken?
Er zijn verschillende organisaties die workation surfen aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar surfkampen of surfresorts die ook werkfaciliteiten hebben. Daarnaast zijn er ook speciale workation aanbieders die zich richten op het combineren van werken en surfen.

3. Moet ik ervaring hebben met surfen om een workation surfen te boeken?
Het hangt af van de specifieke workation surfen die je boekt. Sommige aanbieders richten zich op ervaren surfers, terwijl andere ook geschikt zijn voor beginners. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de beschrijving van de workation en eventueel contact op te nemen met de aanbieder voor meer informatie.