De laatste stappen van Pean-buiten

27 okt 2023
De laatste stappen van Pean-buiten
christophe

Het vinden van een financier

Voor het rond krijgen van de vergunning werd het tijd dat onze ideeën over Pean-buiten werden uitgewerkt in een ontwerp. Nadat alle paden waren uitgestippeld, de gewenste sfeer was bepaald en de waterpartijen waren bedacht werd het plan bij de gemeente ingeleverd. In januari 2019 lag daar dan de vergunning op de mat. We hadden goedkeuring voor de bouw van 12 waterlodges in het Peansterbosk!

Er restte alleen nog de laatste stap van het voortraject: tijd voor rekenwerk! Terwijl de ontwerpen van de vakantiehuisjes vorm begonnen te krijgen, gingen wij aan de slag met het vinden van een financier. Er is nog een weg terug! Alleen het uitblijven van een financier kan ons nog stoppen.

Als ook de ING-bank wil meedoen is er opeens geen enkele reden meer om dit ooit spontane plan níet uit te bouwen tot Pean-buiten: vakantiehuisjes aan het water, maar dan anders dan anders. De vakantiehuisjes liggen namelijk zo ver uit elkaar en verscholen in het bos dat je ze nauwelijks ziet liggen. Nadat je je auto hebt geparkeerd heb je eigenlijk een routekaart nodig om je vakantiehuisje te vinden. Je eerste avontuur bij Pean-buiten begint dus al bij aankomst!

Op dit moment wordt er in loodsen in Friesland gebouwd aan onze waterlodges. Komende herfst worden ze op hun heipalen gezet om per 1 april 2021 te worden verhuurd. Onze eigenwijze huisjes zijn al te bekijken op deze website, en sinds afgelopen week zijn onze huisjes hier óók te boeken! Tijd voor een lanceeractie!