Bijzondere vergaderlocatie

Bij Pean-buiten kun je ongestoord samenzijn. Waterlodge Goudûle biedt overdag ruimte aan 14-16 personen voor overleg, vergaderingen of workshops. Wil je langer dan een dag blijven, dan bieden de omliggende 6-persoons huisjes Waterlodge Ljip en Waterlodge Skries de benodigde slaapplaatsen.

Ontspannen
Na het geconcentreerde of emotionele werk is het natuurlijk heerlijk om even een frisse neus te halen. Of je laat je verwennen door onze keuken, die garant voor een overheerlijke maaltijd. Bekijk de mogelijkheden voor catering bij Pean.

Grotere groep?
Wil je met meer mensen kunnen vergaderen, dan bieden de grotere groepsaccommodaties Berch (max. 25) en Jister (max. 50) bij Pean uitkomst. Informeer naar beschikbare data.

Unieke plek

De ultieme natuurbeleving

Wij houden ervan dat de natuur ‘een beetje haar eigen gang gaat’

Rust en ruimte

De huisjes aan het water van Pean-buiten bieden dat allemaal

Met uw bedrijf of organisatie op retraite?

Dat kan bij Pean-buiten. We hebben niet alleen een fantastisch assortiment aan ontspanningsactiviteiten maar ook keuze uit verschillende typen huisjes om in te verblijven. Vijf van deze huisjes staan letterlijk aan de prachtige waterkant. De andere staan iets meer in het bos. Ze zijn alle stijlvol ingericht en geschikt voor groepen van 4 tot 6 personen.

Meer over verschillende typen huisjes van Pean-buiten.

Even een slag om

Vergaderen moet je kunnen afwisselen met wat anders. In het Fries zeggen we dan wel: ‘Efkes in slach om’. Een korte wandeling door Pean-buiten of misschien wel een klein vaartochtje. Of stap even op de fiets. Die kan Pean voor je reserveren.

Een halve dag wat anders doen?

Duurt je verblijf wat langer, dan wil je misschien wel een halve of hele dag wat anders ondernemen met elkaar. Bij mooi huur je dan een valk of sloep. Met puzzeltocht op het water, is er direct nog meer actie en betrokkenheid.

Bij minder mooi weer hebben wij ook mogelijkheden. Als het nog een keer echt wil winteren, kun je vanaf Pean-buiten zo gaan schaatsen.  En anders ga je naar de ijsbaan in Leeuwarden of Heerenveen. Of maak er een culturele middag van naar een van de elf steden of een museum in Friesland.

© Pean-buiten 2020
Webontwikkeling door Convident