Droom Vakantiehuis aan het Water: Tomke bij Pean-buiten!

08 apr 2024
Droom Vakantiehuis aan het Water: Tomke bij Pean-buiten!

Ervaar de betovering van wonen aan het water in onze Natuurhuisje ‘Tomke’, één van de 12 unieke en karakteristieke vakantiehuizen op Pean-buiten!

Een Duik in het Sublieme van Tomke

Gelegen rechtstreeks aan de adembenemende open Friese wateren, biedt Tomke de zeldzame luxe om vanuit de slaapkamer rechtstreeks het water in te duiken. Combineer dit met een prachtig terras en je hebt de perfecte setting om gedurende de dag van het buitenleven te genieten. Of wat dacht je van een extra terras, direct aan het water, waar je een ontbijt kunt ontspannen en genieten van het uitzicht waar al je Instagram-volgers jaloers op zullen zijn.

Groot Gemak met Je Eigen Steiger

Deze idyllische woning biedt ook het comfort van een eigen steiger, ideaal voor je privéboot of die huurboot waar je altijd al van hebt gedroomd. En geen zorgen als het gaat om het te water laten van je boot, we hebben een handige rol voor je Laser en een zwemtrap voor jouw gemak.

Pets Welkom

Tomke is een zespersoons pareltje waar ook je liefhebbende viervoeter welkom is. Ja, je hebt het goed gehoord, je favoriete huisdier hoeft niet achter te blijven als je besluit om deze droomplek te bezoeken. Bij Pean-buiten streven we naar een ervaring die iedereen in het gezin zal koesteren.

Bij Tomke komen dromen uit! Volledig ondergedompeld in het hart van Friesland, zal je de magie van wonen aan het water in deze perfecte vakantiewoning ervaren. Mis het niet!