Duurzaam Afvalbeheer bij Pean-buiten: Het Geheim Achter Onze 5 Prullenbakken!

10 apr 2024
Duurzaam Afvalbeheer bij Pean-buiten: Het Geheim Achter Onze 5 Prullenbakken!

Ontdek het wonder van de vijf prullenbakken bij Pean-buiten! Je zou denken dat dit misschien wat overdreven is, maar er zit meer achter deze schijnbaar vreemde keuze. Bij Pean-buiten geloven we in het combineren van comfort en duurzaamheid voor een onvergetelijk vakantieverblijf. Daar hoort ook gemakkelijke en efficiënte afvalscheiding bij.

Waarom Vijf Prullenbakken?

Met vijf verschillende prullenbakken in elk van onze unieke natuurhuisjes, maken we het scheiden van afval tot een fluitje van een cent. We erkennen dat afvalscheiding een taak is die vaak over het hoofd wordt gezien tijdens een vakantie – maar met onze voorzieningen is dat nu geen excuus meer.

De ‘Afval Goed Geregeld’ Service

In het kader van onze ‘Afval Goed Geregeld’ service, bieden we onze gasten de mogelijkheid om PD en glas gratis te laten ophalen. Voor papier vragen we een kleine vergoeding, maar dit maakt het voor onze gasten makkelijker om het weg te brengen. Met andere woorden, we nemen de zorg voor het verwerken van uw afval volledig uit handen.

Restafval en GFT

En wat te denken van de laatste twee prullenbakken? Die zijn gereserveerd voor restafval en GFT. Dat betekent dat elke afvalcategorie een eigen bak heeft, waardoor het scheiden van afval een eenvoudige taak wordt.

Een Klein Geheim

Dan is er natuurlijk nog het kleine geheim dat we graag met u delen: sommigen van ons zijn nu zelf ook bezig met het scheiden van PD en nemen het mee naar Pean-buiten, waar het gratis wordt opgehaald. Maar dat houden we natuurlijk onder ons…

Voeg Duurzaamheid toe aan uw Vakantie-ervaring

Bij Pean-buiten nemen we duurzaamheid serieus zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort. De aanwezigheid van de vijf prullenbakken in onze huisjes toont onze inzet voor een schone en groene omgeving. Dus kom langs, geniet van de prachtige natuur en voeg een beetje duurzaamheid toe aan uw vakantie-ervaring.