Duurzaam Vakantie Vieren

21 mei 2024
Duurzaam Vakantie Vieren

Ontdek de Unieke Charme van Pean-Buiten!

Heb je ooit gedroomd van het meest idyllische natuurhuisje, midden in een adembenemend landschap en direct aan het water gelegen? Als je antwoord ja is, dan is Pean-buiten, gevestigd in het hart van Friesland, jouw droomdie uitkomt!

Vier het Leven op het Water

Dromend op het water waar de skyline van Sneek of Leeuwarden lonkt, is niet langer een droom maar een prachtige realiteit bij Pean-buiten. Hier nodigen we gasten uit om aan boord te stappen van onze boot en de unieke charme van het varen te ervaren. Met ruimte voor twee personen kun je een onvergetelijke citytrip maken, langs steden vol Friese historie en cultuur.

Vergaderen in de Stilte van de Natuur

Als je iets anders wilt dan de norm voor zakelijke vergaderingen, dan is Pean-buiten de plek om heen te gaan. Wij bieden de mogelijkheid om te vergaderen op het water, begeleid door één van onze schippers, terwijl je door het Nationale Park vaart. Met genoeg ruimte voor tien personen, ga je uit de box en in de boot voor een vergadering met dat beetje extra.

Duurzaam Vakantie Vieren

Bij Pean-buiten geloven we in duurzaamheid. Onze huisjes zijn gebouwd met oog voor de natuurlijke omgeving en met respect voor de aarde in gedachten. De huisjes bieden voldoende privacy met elk ongeveer 200 vierkante meter ruimte omgeven door groen. Een voetpad slingert zich door het hele park en centraal ligt een waterpartij.

Een Nieuw Avontuur Wacht op Jou!

Ben je klaar om ja te zeggen tegen nieuwe avonturen? Bij Pean-buiten wacht er een uniek verblijf op je, een waar je de rust en ruimte hebt om je batterijen op een duurzame manier op te laden. Of je nu op zoek bent naar een unieke plek om te vergaderen, een romantische citytrip wilt maken op het water, of gewoon wilt genieten van de prachtige Friese natuur, Pean-buiten heeft het allemaal.

Kijk voor meer informatie op onze website: Pean-buiten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor jouw volgende avontuur!