Trouwen

Trouwen aan het water in Friesland

Jullie bruiloft op Pean-buiten beleven

Gefeliciteerd! Dit gaat de mooiste dag van jullie leven worden

Het agrarische erfgoed van Pean-buiten is een officiële trouwlocatie direct aan de Friese meren.

Je kunt het kleinschalige, hoogwaardige vakantiedorpje met 12 waterlodges en drie stuks agrarisch erfgoed een heel weekend gebruiken. In overleg stellen we een programma samen wat helemaal past bij jullie wensen!

Praktisch

Groepsgrootte: van 4 tot 180 gasten
Gebied: Pean-buiten aan de Friese meren
Binnen oppervlakte: 
vele ruimtes van 12 m2 tot 200 m2
Buiten oppervlakte: bijna 3 hectare buitenruimte in-en-om een klein vakantiedorpje
Prijzen: in overleg

Catering

Pean-buiten heeft een eigen chef-kok. Onze chef kookt zeer smaakvolle (eventueel vegetarische) maaltijden met seizoensgebonden streekproducten. We kunnen met alle allergieën rekening houden.

Het afstemmen van goede catering doen jullie samen met onze weddingplanner. Alles is mogelijk!

Slapen

Al jullie gasten kunnen blijven slapen. Zo wordt jullie bruiloft een onvergetelijk weekend.

De waterlodges van Pean-buiten vormen samen met het grotere agrarisch erfgoed zoals de oude melkstaf “De Jister” en de oude Hooiberg “De Berch” een prachtig setting om afgezonderd van de rest van de wereld samen te genieten van jullie bruiloft.

Omgeving

Pean-buiten ligt overdreven afgelegen in een prachtige natuurlijk omgeving. Onze ligging direct aan de Friese meren nodigt uit om ook onze watersportmogelijkheden te benutten.

Omdat de natuur onze buurman is, is het na 23:00 uur buiten stil bij Pean-buiten. In de accommodatie kan het feest doorgaan tot 01:00 uur.

Het weer

Omdat Pean-buiten naast drie hectare buitenruimte ook beschikt over veel binnenruimte is elk weer bij ons goed weer!

Stretch Tent

Een stretchtent geeft jullie heel veel extra mogelijkheden om bij elk weer te genieten van het buiten zijn. Daarnaast ziet het er geweldig uit.

Trouwambtenaar

Omdat Pean-buiten een officiële trouwlocatie is, hebben we direct contact met diverse trouwambtenaren.

In de voorbereiding stemmen jullie met onze weddingplanner af wat het ideale scenario is voor jullie bruiloft.

Watersport

Als dagactiviteit is watersport een heerlijk bezigheid. Suppen, valkzeilen, elektrische sloep varen… Bij Pean-buiten is het allemaal mogelijk.

Onze ligging direct aan de Friese meren zorgt ervoor dat iedereen die dat wil een stukje kan gaan varen.

Prijzen

De mooiste dag van jullie leven mag best een verantwoorde prijs hebben. Om te komen tot een prijsvoorstel hebben onze weddingplanners best wat informatie nodig.

Als jullie al enig idee hebben wat je zou willen met catering en overnachting, het aantal gasten en wat het budget is, dan horen onze weddingplanners dat graag.

Verdieping

Pean-buiten is ook een retreat centrum. Bij bruiloften worden ook wel onderdelen uit onze retreats geboekt om alle gasten een inspirerende tijd te geven.

Kijk op Retreats Friesland voor meer informatie

Pean-buiten

Pean-buiten is een kleinschalig en hoogwaardig vakantiedorpje met 12 schitterende waterlodges. Zoals dat in een dorpje hoort, zijn er ook een aantal authentieke ruimtes waar mensen samen kunnen komen voor bijvoorbeeld een lezing, diner of vergadering.

De combinatie van de luxe lodges en de ligging aan een waterrijk National Park Alde Feanen is uniek. Zowel binnen als buiten de waterlodges ervaar je de rust en ruimte van het leven midden in de natuur. Het agrarisch erfgoed van het vroegere boerenbedrijf waarop Pean-buiten gelegen is, draagt bij aan onze authentieke uitstraling.

Pean-buiten ligt zeer afgelegen en waarborgt daarmee de privacy van haar gasten. Zo voelen ook mensen die normaal in de spotlights staan zich volledig vrij en kan iedereen zich kwetsbaar opstellen.

Ontdek de unieke huisjes van Pean-buiten aan het water in Friesland. Geniet van rust