Opleidingen en cursussen bij Pean-buiten

Wij faciliteren opleidingen en cursussen in de stilte van de Friese natuur van Pean-buiten

Welkom bij opleidingen en cursussen bij Pean-buiten

Bij ons opleiding-, en cursuscentrum kunt u genieten van ontwikkelen en ontspannen in een inspirerende ervaring. Onze locaties zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar rust en stilte of juist naar persoonlijke groei, jullie kunnen bij ons terecht. Onze opleidingen en cursussen vinden plaats in sfeervolle en rustgevende omgeving, perfect voor ontwikkeling, reflectie en vernieuwing.

Retreats Friesland

Eendaagse opleidingen en cursussen:

Ontdek de perfecte ontsnapping van de dagelijkse sleur met onze eendaagse arrangementen. Deze korte momenten zijn ideaal om kennis te maken met onze faciliteiten, te ontspannen en frisse inspiratie op te doen.

Meerdaagse opleidingen en cursussen:

Verdiep uw ervaring met onze meerdaagse opleidingen en cursussen. Beschikbaar bijna elk weekend en soms zelfs doordeweeks, bieden we ruimte aan diverse opleidingen en cursussen.

Diverse thema’s en programma’s:

Onze mogelijkheden voor het geven van opleidingen en cursussen zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar rust en stilte of juist naar persoonlijke groei, elk programma past op Pean-buiten.

Omgeving

Pean-buiten ligt overdreven afgelegen in een prachtige natuurlijk omgeving. Onze ligging direct aan de Friese meren nodigt uit om ook onze watersportmogelijkheden te benutten.

Omdat de natuur onze buurman is, is het na 23:00 uur buiten stil bij Pean-buiten. In ons agrarisch erfgoed kan het feest doorgaan tot 01:00 uur.

Pean-buiten

Pean-buiten is een kleinschalig en hoogwaardig vakantiedorpje met 12 schitterende waterlodges. Zoals dat in een dorpje hoort, zijn er ook een aantal authentieke ruimtes waar mensen samen kunnen komen voor bijvoorbeeld een lezing, diner of vergadering.

De combinatie van de luxe lodges en de ligging aan een waterrijk National Park Alde Feanen is uniek. Zowel binnen als buiten de waterlodges ervaar je de rust en ruimte van het leven midden in de natuur. Het agrarisch erfgoed van het vroegere boerenbedrijf waarop Pean-buiten gelegen is, draagt bij aan onze authentieke uitstraling.

Pean-buiten ligt zeer afgelegen en waarborgt daarmee de privacy van haar gasten. Zo voelen ook mensen die normaal in de spotlights staan zich volledig vrij en kan iedereen zich kwetsbaar opstellen.

Ontdek de unieke huisjes van Pean-buiten aan het water in Friesland. Geniet van rust