Sloepvaren in Friesland

Sloepvaren in Friesland

Sloepvaren bij Pean-buiten: ontdek het water in stijl

Bij Pean-buiten kun je genieten van de luxe en het gemak van onze elektrische sloepen. Ze zijn ideaal voor een paar uur of een hele dag op het water. Stil, duurzaam en dichtbij de natuur de ideale manier om nationaal park de Alde Feanen te bezoeken.

Routes beschikbaar

Je krijgt van ons een route kaart met verschillende aanbevolen routes, met een indicatie van de vaartijd. We bieden 4 standaard routes aan. Maar je hebt alle vrijheid natuurlijk om je eigen route te kiezen.

Het Nationale Park de Alde Feanen: een natuurlijke schat

Het nationale park de Alde Feanen, een paradijs voor liefhebbers van natuur en vogels, begint vlakbij Pean-buiten. Dit laagveenmoeras, ontstaan uit veenafgravingen, is de perfecte bestemming om per sloep te verkennen.

Elektrisch varen

De boot vaart volledig elektrisch dat maakt de boot stil en duurzaam. Je kunt de hele dag varen zonder te hoeven opladen. De bediening is omdat de boot elektrisch is ook erg eenvoudig.

 

 

Direct boeken

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een sloep huren?

Je kunt een sloep huren door op de bovenstaande knop te drukken. Mocht het niet lukken dan helpen wij je natuurlijk graag bij het reserveren van een sloep.

Mag ik mijn hond meenemen op een sloep?

Honden zijn toegestaan op de boot, wel is het belangrijk om een kleedje uit het sloepenhok mee te nemen. De hond kan dan op het kleedje liggen en blijven de kussens schoon.

Hoe maak ik de sloep klaar voor gebruik?

We helpen je graag met klaarmaken van de boot, maar als je vast wilt weten hoe het werkt staat hier een omschrijving:

Hoe leg ik de sloep terug na gebruik?

In principe ruimen wij de boot weer op, als we je gevraagd hebben dat zelf te doen omdat je bijvoorbeeld later terug bent vind je hier de instructies