Gezocht: Schoonmaker bij Pean-buiten

02 jun 2024
Gezocht: Schoonmaker bij Pean-buiten
Esther

✨Lekker poetsen bij Pean en Pean-buiten

 

Steek je graag je handen uit de mouwen? Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan, waarbij je werkt in een fijn team? En ben je minimaal één dag per week beschikbaar? Dan is deze baan perfect voor jou!

Wat uniek is, is dat we in overleg je werkdagen én tijden bepalen. Samen kiezen we momenten dat het jou goed uitkomt om te werken. Dagelijks verwelkomen we nieuwe gasten op ons park, daarom is belangrijk dat je ook een aantal weekenddagen per maand van 10-15u 🕒 beschikbaar bent.

Of je nu alleen die ene weekenddag wilt werken of juist ook graag extra uren maakt op andere dagen en tijden, alles is bespreekbaar. Werken onder schooltijd is ook mogelijk. Maar dat is nog niet alles! Bij Pean kun je genieten van maar liefst drie gezamenlijke pauzes per dag met je collega’s. ☕🥪 We hebben een gezellig team dat elkaar altijd helpt en ondersteunt waar nodig. 🤝

Pean heeft 12 luxe vakantiewoningen en 2 groepsaccommodaties op een prachtige locatie in Friesland, vlakbij Akkrum. 🌳🏞️ Er is een treinstation in de buurt en je kunt daar je fiets stallen om naar Pean te reizen. 🚲 Onze accommodaties zijn luxe en van hoge kwaliteit, zodat je altijd in een schone en aangename omgeving werkt.

Als schoonmaker bij Pean bieden wij je uitstekende voorwaarden en een prettige werkomgeving. 🧼

Kortom, deze baan biedt jou flexibiliteit, een fijn team en een mooie werkomgeving! 😃

Pean-buiten Gezocht: Schoonmaker bij Pean-buiten

Wat kom jij halen en brengen op Pean?

 

Dit kom je halen

 

➡️ Flexibele uren ⏰

➡️ Gezamenlijk pauze 3 keer per dag 

➡️ Werktijden in overleg (minimaal 1 dag beschikbaar in het weekend)

➡️ Zelf kiezen of je alleen of samen wilt werken

➡️Werk op een mooie plek in Friesland

➡️ Schoonmaakwerk in luxe vakantiewoningen en groepsaccommodaties

➡️ Zelf bepalen hoe lang je over een huisje doet

➡️ Werk in een gezellig team

➡️ Leuke secundaire voorwaarden (bijv. nachtje in een huisje of feestje geven in onze groepsaccommodatie)

 

Dit kom je brengen

 

➡️ Enthousiasme om onze gasten een goede start van hun vakantie te bieden door ze te verwelkomen in een goed verzorgd huisje of accommodatie.

➡️ Oog voor verzorging van spullen en de ruimte.

➡️ Hands-on mentaliteit.

➡️ Aanpakker! Dit past bij jou.

 

Kom jij kennismaken op Pean?

 

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Stuur je CV met een korte motivatie en je beschikbaarheid naar esther@pean.nl, dan nemen we spoedig contact met je op. Wil je meer informatie? Dan kun je ook een mailtje sturen of bellen op 0566 63 1392

Telefoonnummer 0566 63 1392
Mail esther@pean.nl
Instagram DM instagram.com/peanbuiten/

 

*Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Over Pean

Pean is een veelzijdig recreatie bedrijf op een unieke locatie in Friesland. Wij bieden een breed aanbod recreatie activiteiten op en rond het water

Onze gasten weten ons te vinden voor…

  • onze bijzondere natuurhuisjes
  • zeilkampen met NWD certificaat
  • schoolkampen
  • volledig verzorgde bruiloften

Deze diversiteit aan activiteiten in combinatie met de verschillende seizoenen maakt Pean een zeer dynamisch en actief recreatiebedrijf. Wij zijn trots op deze 5 sterren recreatie beleving in Friesland, kijk maar naar onze reviews.

Naast focus op een geweldige ervaring voor onze gasten is er ook veel aandacht voor ons team. Een ieder krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Humor en werken met plezier is daarom voor ons een belangrijk vertrekpunt. De bedrijfsvoering doen wij samen met al onze vrijwilligers van jong tot oud.

De unieke combinatie van onze locatie en het bieden van een top service maakt Pean misschien wel het mooiste bedrijf in Friesland om voor te mogen werken!