Huren: sloep, valk, sup of sauna

Ontdek wat Pean-buiten te bieden heeft

Bij Pean-buiten kun je veel meer dan alleen logeren. Geniet van de waterrijke omgeving en maak je verblijf compleet door op avontuur te gaan! Wist je dat we ook een drijvende, houtgestookte sauna hebben?

Electrische sloep

Sloepvaren bij Pean-buiten: ontdek het water in stijl

Bij Pean-buiten kun je genieten van de luxe en het gemak van onze elektrische sloepen. Ze zijn ideaal voor een paar uur of een hele dag op het water. Een perfecte manier om de schoonheid van Friesland te ervaren.

Neem je picknick mee op het water

Stel je voor: jij, je eigen eten en drinken, en een prachtige sloep. Vind een leuke steiger voor een picknick op een eiland of ontdek de vele gezellige restaurantjes langs het water.

Het Nationale Park de Alde Feanen: een natuurlijke schat

Het nationale park de Alde Feanen, een paradijs voor liefhebbers van natuur en vogels, begint vlakbij Pean-buiten. Dit laagveenmoeras, ontstaan uit veenafgravingen, is de perfecte bestemming om per sloep te verkennen.

Gemakkelijk en toegankelijk

Bij Pean-buiten is het huren van een sloep eenvoudig. Klik op de knop hieronder en de sloep is van jou, wanneer je maar wilt. We staan ook klaar met adviezen voor prachtige routes, dus je avontuur kan meteen beginnen.

Natuurhuisje met sloep

Valk zeilen

Valkverhuur bij Pean-buiten: zeilavonturen wachten op je

Bij Pean-buiten bieden we je de klassieke Valk aan, de ideale zeilboot voor 2 tot 4 personen. Of je nu een ervaren zeiler bent of gewoon een dagje wilt genieten op het water, onze Valken zijn perfect voor jouw avontuur.

Direct het water op vanaf Pean-buiten

Onze ligging aan open vaarwater betekent dat je direct kunt beginnen met zeilen. Met of zonder buitenboordmotor, onze boten zijn klaar om jou een fantastische zeildag te bieden.

Ontdek prachtige routes

Ontdek de Wiide Ie en geniet van het rondje Earnewoude en de Veenhoop – een tocht met slechts één brug. Of zeil naar Akkrum, Terherne, het Sneekermeer, of zelfs een langere tocht naar Leeuwarden en terug.

Schipper nodig? Geen probleem!

Wil je zeillessen of gewoon genieten van de reis? Onze ervaren schippers uit de buurt delen graag hun kennis en verhalen over de omgeving. Leer de kneepjes van het zeilen en ontdek Friesland vanaf het water.

Sauna

Ontspanning

Op zoek naar een unieke ontspanningservaring? Huur onze drijvende sauna en geniet van de rust en warmte terwijl je op het prachtige meer bij Pean-buiten drijft. Laat je betoveren door de serene schoonheid van de natuur terwijl je heerlijk ontspant op het water. Een drijvende sauna huren bij Pean-buiten is dé manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een buitengewone wellnesservaring. Laat je zorgen wegdrijven en boek nu jouw dobberende ontspanning!

Gezond

Een sauna kan goed voor je zijn vanwege de ontspannende warmte die het biedt. Het kan stress verminderen, de bloedcirculatie verbeteren, spier- en gewrichtspijn verlichten, de huid reinigen en zelfs de slaapkwaliteit bevorderen. Het regelmatig gebruik van een sauna kan ook het immuunsysteem stimuleren en ademhalingsproblemen verlichten.

Praktisch

Je huurt de sauna voor een tijdsblok van 2 uur. Wil je de sauna voor een langere periode huren? Neem dan even contact met ons op. In die 2 uur stook je zelf de houtkachel op tot de door jou gewenste temperatuur. Het hout stellen wij beschikbaar. Je vindt alle materialen in de zitbankjes van de sauna.

huren

Bij Pean-buiten

Zeilen

Valk

Fietsen

Wandelen

Wellness