Vissen vanaf je eigen steiger

Lekker een hengel uitgooien tijdens je vakantie in Friesland? Bij Pean-buiten vier je vakantie direct aan viswater. Vanuit je vakantiehuis loop je zo naar je eigen steiger aan de Peanster Ee of je huurt een elektrische sloep om naar één van de beste visstekjes in de buurt te varen. Op deze pagina vind je de perfecte vakantiehuisjes voor jouw visvakantie.

Direct naar het aanbod

Deze kaart is klikbaar. Klik op een huisje om deze te bekijken.interactieve plattegrond Pean-buiten

Waterlodge BlaukopkeWaterlodge BlaukopkeWaterlodge TomkeWaterlodge TomkeWaterlodge ReidhintsjeWaterlodge ReidhintsjeWaterlodge ReidsjongerWaterlodge ReidsjongerWaterlodge IisfûgelWaterlodge IisfûgelWaterlodge BlaupoatsjeWaterlodge BlaupoatsjeWaterlodge Reade WikelWaterlodge Reade WikelWaterlodge SweltsjeWaterlodge SweltsjeWaterlodge SkriesWaterlodge SkriesWaterlodge LjipWaterlodge LjipWaterlodge GoudûleWaterlodge GoudûleWaterlodge LjurkWaterlodge Ljurk

Vakantiehuisjes met eigen vissteiger

Voor een visvakantie bij Pean-buiten is één van de vijf vakantiehuisjes met eigen vissteiger natuurlijk dé plek om je hengel uit te gooien. Onze huisjes ‘Blaukopke‘, ‘Tomke‘, ‘Reidhintsje‘, ‘Reidsjonger‘ en ‘Iisfûgel‘ voorzien daarin. Zo vertoef je heerlijk op je eigen vissteiger alleen of samen met je partner, familie of vrienden.

Ook wanneer je in een vakantiehuisje in het Peansterbosk verblijft, zijn er genoeg plekjes op loopafstand om je hengel uit te zetten. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze gedeelde steiger aan de Greft of je zoekt een mooi plekje ergens op de dijk.

Of wat dacht je van het huren van één van onze vissersbootjes?

Vissersweekend bij Pean-buiten

Lekker vissen terwijl je helemaal tot rust komt in een van onze waterlodges.

Van 18 tot 21 februari 2022 vindt het vissersweekend plaats bij Pean-buiten. Terwijl je verblijft in een van onze waterlodges kun je meedoen aan de activiteiten die gepland staan.

De aankomst zal op vrijdagmiddag rond 15 uur zijn. Kleine uitleg over het programma en daarna kun je je lekker settelen in je waterlodge.

Op de zaterdag bieden we het visserspakket: Vissen met een echte visgids. Leer hoe je het beste kunt vissen, nieuwe skills en leer ook meer over wat je vist.

’s Morgens met een bootje gaan vissen op snoek in het water rondom Pean-buiten, leuk voor jong en oud! En ’s middags op jacht naar snoekbaars lopend langs het Prinses Margrietkanaal. ‘s Avonds een lekker verzorgd diner na je harde werk, met natuurlijk een mooi stukje vis.

Natuurlijk is er ook tijd om van de omgeving te genieten of uit te rusten. Daarom kun je op zondag lekker uitslapen of zelf op pad gaan. Ga voor ultiem genieten met het ontbijtpakket dat op zondagochtend voor je deur staat. Een lekker lang weekend met de uitcheck op maandagochtend 10 uur.

Dit alles voor een totaalprijs van €450 voor 3 overnachtingen in de waterlodge, met daarbij het visserspakket van één dag vissen met gids, diner en ontbijtpakket voor €99,50 per persoon. Dit visserspakket gaat alleen door bij tenminste 10 aanmeldingen.

Voor meer informatie en aanmelding check onderstaande link.

Aanmelden kan tot en met 11 februari.

Meer informatie

Vissersboot bij vakantiehuis huren

Je visvakantie is natuurlijk pas helemaal compleet als je er in één van onze vissersbootjes op uit bent gegaan. Met je eigen bootje kun je de beste visstekjes in de buurt opzoeken! Wij leggen je graag uit waar je deze vindt en hoe je er komt. Tijdens de terugweg vaar je nog een mooie route en je heerlijke dag op het Friese water is compleet.

Bij Pean zijn er twee verschillende vissersbootjes beschikbaar voor verhuur:

  • Luxe vissersboot: onze elektrische sloep
  • Motorboot met elektrische aanhangmotor

Onze huisjes met eigen vissteiger

Boek nu voor 2021 één van onze 5 onderstaande waterlodges met een eigen vissteiger. Een complete visvakantie op een prachtige locatie boek je bij Pean-buiten.

© Pean-buiten 2022
Webontwikkeling door Convident