Muziek die raakt en een miraculeuze ochtend

05 dec 2023
Muziek die raakt en een miraculeuze ochtend
christophe

Ik ben een enorme fan van muziek en heb na de middelbare school zelfs twee jaar aan het Haags Koninklijk Conservatorium gestudeerd voor jazzsaxofoon. Ik speel nog steeds op mijn altsax en heb er veel plezier in. In die tijd heb ik veel muzikanten leren kennen.

Luister je dit verhaal liever? Klik dan hier

Zich de blubber gestudeerd

De meeste van die muzikanten zijn doorgegaan in de muziek, maar ik ben nu betrokken bij Pean. Dat vind ik ook geweldig. Maar mijn muzikale vrienden van vroeger, maken nog steeds muziek en hebben zich hun hele de blubber gestudeerd om zo goed te zijn als ze nu zijn. Als je naar een band op tv of bij grote concerten kijkt, zie je vaak mijn vroegere muziekmaatjes optreden.

Steely Dan

Ik ben als muzikant ook enorm fan van Steely Dan en nu is er een Nederlandse Steely Dan-band genaamd The Royal Dutch Scam. Ga daar eens kijken, het is echt waanzinnig. https://royaldutchscam.nl/

Echte, diepe emotie

Ze spelen nu een programma van Sting en ik was vorige week in het theater. Ik kan je vertellen dat ik zo onder de indruk was. Het was alsof de muziek op me afkwam en over me heen golfde, zo goed geproduceerd dat de tranen in mijn ogen sprongen. Het is echt heel mooi en ik voel de echte emotie weer opkomen.
Ik vind het indrukwekkend dat mensen zo gedreven kunnen zijn dat ze zich kunnen ontwikkelen tot zulke goede muzikanten. Het bereiken van topsportniveau vereist ongelooflijk veel studie en drive.

Groeien is onze natuur

Die drive zit in ons allemaal. Iedereen wil ergens beter in worden, zichzelf ontwikkelen of zijn leven ontwikkelen. Het zit echt in alle levende organismen. Kijk maar naar bomen, zij kunnen ook niet-niet groeien. En een puppy kan ook niet-niet groter worden. Het zit in ons systeem als organisme om te groeien.
Als onze ontwikkeling stilstaat, voelt dat onprettig. En nu denk je misschien: “ja, ja, dat geloof ik wel, maar wanneer heb ik daar dan tijd voor?” Die tijd is in de ochtend, in de Miracle Morning, tussen 6 en 7 uur. Bij Pean buiten hebben we een methode omarmd: de Miracle Morning. En wij gaan je dit leren.

Jij gaat het leren

Je gaat bij ons leren hoe je de ontwikkeling kunt stimuleren die al in jouw natuurlijke organisme aanwezig is, en dit doen we in drie dagen en twee nachten tijdens de Miracle Morning. Tijdens deze periode maak je onder andere kennis met:
• Meditatie
• Affirmatie
• Visionboard
• Sport en Yoga
• Verdiepend lezen
• Journaling

Overdadig groen in de Friese natuur

Je bent even helemaal weg uit je dagelijkse leven en kunt genieten van de afgelegen omgeving van Pean, omringd door overdadige groene natuur en veel privacy aan het water. Bovendien ben je in goed gezelschap van andere mensen die, net als jij, meer uit hun leven willen halen. En natuurlijk hebben we een uitstekende chef-kok die fantastische en vegetarische maaltijden voor jullie gaat koken.

30 dagen-challenge

Onze Miracle Morning zorgt ervoor dat je tussen 06:00 uur en 07:00 uur, wanneer de meeste mensen nog slapen, in zes stappen van 10 minuten je leven elke dag beter maakt. De progressie die je hiermee boekt, is enorm. Aan het einde van de retraite starten we gezamenlijk met een 30-dagen-challenge, waarbij we elkaar steunen om onze Miracle Morning routine vol te houden en om onze enorme stappen te delen.
Als je meer informatie wilt, klik dan op de knop hieronder. Als je contact met ons wilt opnemen, kun je op de WhatsApp-knop klikken.

Christophe

Miracle Morning bij Pean-buiten