“Ontdek de kosten van een workation – alles wat je moet weten”

28 nov 2023
“Ontdek de kosten van een workation – alles wat je moet weten”
Door Christophe

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw volgende workation? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, bieden wij 12 eigenzinnige huisjes aan het water waar je in alle rust kunt werken en ontspannen.

Onze huisjes bieden voldoende privacy en zijn omringd door ca. 200 m2 ruimte. Je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur, zonder gestoord te worden door geparkeerde auto’s. En als je even behoefte hebt aan wat actie, sta je binnen een minuut aan het water waar je kunt deelnemen aan diverse watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Op ons agrarisch erfgoed hebben we verschillende ruimtes beschikbaar voor vergaderingen en conferenties. Van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, onze ruimtes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes en bieden de perfecte combinatie van binnen en buiten werken.

Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en directe toegang tot de Friese meren, bieden wij ook diverse wandelroutes en buitenactiviteiten aan. En natuurlijk zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Benieuwd naar de kosten van een workation bij Pean-buiten? Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke workation in Friesland!1. Uit een onderzoek van Booking.com blijkt dat 25% van de Nederlanders bereid is om meer te betalen voor een werkgerelateerde vakantie, zoals een workation. (Bron: https://www.booking.com/articles/workation.html)

2. Volgens een artikel van het AD kunnen de kosten van een workation variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s, afhankelijk van de bestemming en de duur van het verblijf. (Bron: https://www.ad.nl/reizen/wat-kost-een-workation-en-wat-levert-het-op~a8b1d2f6/)

3. Uit een onderzoek van Flexas.nl blijkt dat de meest populaire bestemmingen voor een workation binnen Europa Barcelona, Lissabon en Berlijn zijn. De gemiddelde kosten voor een workation in deze steden liggen tussen de €1.000 en €2.000 per persoon. (Bron: https://www.flexas.nl/blog/workation-de-nieuwe-trend-voor-ondernemers-en-werknemers)-

Pean-buiten "Ontdek de kosten van een workation - alles wat je moet weten"