“Ontdek de schoonheid van de Friese Meren tijdens jouw bedrijfsuitje”

28 okt 2023
“Ontdek de schoonheid van de Friese Meren tijdens jouw bedrijfsuitje”
Door Christophe

Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou. Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Hier geniet je van rust, privacy en een schitterend uitzicht over het water. En dat alles zonder geparkeerde auto’s naast je huisje.

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Ook dan ben je bij Pean-buiten aan het juiste adres. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten vind je verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

Met ruimte voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en bijna 3 hectare eigen buitenterrein is Pean-buiten de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje in de Friese Meren. En met diverse wandelroutes en directe toegang tot de Friese meren is er genoeg te beleven in de omgeving.

Bij Pean-buiten zijn de prijzen in overleg en zijn er no-brainers zoals een beamer, flipover en uitstekende wifi. Kortom, Pean-buiten biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie of inspirerende vergadering in Friesland.1. De Friese Meren zijn een populaire bestemming voor bedrijfsuitjes. In 2019 werden er meer dan 300 bedrijfsuitjes georganiseerd in deze regio. (Bron: Friesland.nl)

2. Watersportactiviteiten zijn erg populair tijdens bedrijfsuitjes op de Friese Meren. Zeilen, kanoën en suppen zijn de meest geboekte activiteiten. (Bron: Bedrijfsuitje Friesland)

3. Een bedrijfsuitje op de Friese Meren kan bijdragen aan de teambuilding en het verhogen van de productiviteit op de werkvloer. Uit onderzoek blijkt namelijk dat teambuildingactiviteiten de samenwerking en communicatie tussen collega’s verbeteren en de werksfeer positief beïnvloeden. (Bron: Effectory)Bedrijfsuitje Friese Meren is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en ontspannende activiteit voor hun werknemers. De Friese Meren bieden een prachtige omgeving voor verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanoën, suppen en fietsen. Een bedrijfsuitje in de Friese Meren kan zowel in de zomer als in de winter plaatsvinden en kan worden aangepast aan de wensen van het bedrijf en de deelnemers. Het is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en de banden tussen collega’s te versterken. Bovendien biedt het de mogelijkheid om even weg te zijn van de dagelijkse werkomgeving en te genieten van de prachtige natuur en de rustige omgeving van de Friese Meren.Origineel bedrijfsuitje Friesland? Als je op zoek bent naar een uniek en bijzonder bedrijfsuitje in Friesland, dan ben je hier op de juiste plek! Friesland biedt namelijk tal van mogelijkheden voor een origineel bedrijfsuitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeiltocht over de Friese meren, een workshop fierljeppen of een bezoek aan het historische stadje Dokkum? Er is voor ieder wat wils en voor elk budget een passend bedrijfsuitje te vinden. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en maak er samen met je collega’s een onvergetelijke dag van!