Onthulling Green Key Keuringsresultaten bij Pean-buiten!

22 apr 2024
Onthulling Green Key Keuringsresultaten bij Pean-buiten!

Op een spannend moment in de geschiedenis van Pean-buiten, hebben we recentelijk de resultaten van onze Green Key inspectie mogen ontvangen. Na intensieve inspanningen om onze duurzaamheidspraktijken te verbeteren, was het eindelijk tijd voor de onthulling.

 

In onze nieuwste YouTube-video kunt u de unieke unboxing ervaren, waarbij Natasja, een lid van ons Green Team, de envelop openmaakt om te ontdekken of we de status Brons, Zilver of Goud hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijk moment voor ons team en bevestigt onze toewijding aan duurzaamheid.

Duurzaamheid als Kernwaarde

Bij Pean-buiten is duurzaamheid meer dan alleen een woord; het is een levenswijze. Onze inzet voor het milieu is diepgeworteld in onze dagelijkse operaties en de beslissingen die wij nemen. Het Green Key-programma, een vooraanstaand keurmerk voor toeristische en zakelijke accommodaties, helpt ons niet alleen om onze ecologische voetafdruk te verlagen, maar garandeert ook dat onze gasten verblijven in een milieubewust vakantiepark. Dit resultaat van onze laatste inspectie is een teken dat we op de goede weg zijn, maar ook een reminder dat duurzaamheid een continue proces van leren en verbeteren is.

Wat is Green Key?

Green Key is een internationaal erkend certificaat dat toegekend wordt aan toeristische bedrijven die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. Het keurmerk heeft criteria op het gebied van onder meer energie- en watergebruik, afvalmanagement, groenvoorziening, duurzame inkoop, en betrokkenheid van gasten en medewerkers bij natuur- en milieuprojecten. Het behalen van een Green Key certificaat in een van de drie gradaties (Brons, Zilver, Goud) toont de inzet van een bedrijf aan op deze gebieden.

Resultaten en Vooruitzichten

In de door Natasja gepresenteerde enveloppe, hebben we ontdekt dat Pean-buiten trots de status van Green Key Goud mag claimen. Dit niveau reflecteert de hoogste standaarden van milieubeheersing en duurzaam ondernemen binnen onze sector. Het is een resultaat dat niet alleen een eerbetoon is aan ons huidige Green Team, maar ook aan de toekomstige generaties, omdat het een duurzame basis legt voor hun interacties met onze natuurlijke omgeving.

Kijk en Ervaar het Zelf

Voor een meer visuele ervaring van dit belangrijke moment nodigen we u uit om onze video te bekijken op YouTube. Daarnaast hebben we op onze Instagram-pagina een korte clip gepost waarin de opwinding en trots van ons team gevoeld kunnen worden tijdens de onthulling.


Instagram post over Green Key resultaat onthulling

Wij hopen dat de onthulling inspireert en uitnodigt tot een bezoek aan ons duurzaam paradijs. Bij Pean-buiten blijven we toegewijd aan niet alleen het bieden van een uitzonderlijke vakantie-ervaring, maar ook aan het beschermen van ons natuurlijke landschap voor nu en in de toekomst.