Ontmoet ons Pean-buiten Team: Passie voor Friesland en Insider Tips!

22 apr 2024
Ontmoet ons Pean-buiten Team: Passie voor Friesland en Insider Tips!

Welkom bij Pean-buiten, waar wij meer zijn dan een vakantiepark. Als hechte en gezellige gemeenschap in Friesland, delen we onze passie voor unieke, aan het water gelegen vakantie cottages via ons eigen YouTube kanaal. Onze website staat vol met video’s waar onze collega’s hun liefde voor deze prachtige locatie delen, maar dat was slechts het begin. Maak kennis met ons geweldige team van 28 toppers, elk met hun eigen unieke verhalen en lokale kennis, die ze graag delen om jullie verblijf nog specialer te maken.

Ontmoet Ons Team

In de komende video’s krijg je de kans om elk lid van ons team beter te leren kennen. We filmen een reeks portretten waarin iedereen zijn persoonlijke verhaal en verbinding met Pean-buiten deelt. Deze serie is niet alleen een kans om de gezichten achter onze service te zien, maar biedt ook een dieper inzicht in waarom we zo gepassioneerd zijn over wat we doen.

Lokale Expertise

Elk teamlid van Pean-buiten is ook een expert in de regio Friesland. Ze kennen alle verborgen pareltjes van de omgeving en delen insider tips die je niet in de standaard reisgidsen vindt. Van de beste lokale eetgelegenheden tot stille natuurplekjes, ons team weet waar je moet zijn om het meeste uit je verblijf te halen.

Verhalen uit Friesland

Onze medewerkers hebben rijke verhalen over Friesland en zijn culturele betekenis. In de video’s delen zij persoonlijke anekdotes die jouw kijk op deze bijzondere Nederlandse provincie kunnen veranderen. Het is een uitnodiging om door de ogen van de locals naar Friesland te kijken en meer te leren over de tradities en geschiedenis die het gebied vormgeven.

Zorg dat je ons volgt op YouTube om geen enkele update te missen en vergeet niet om ook onze Instagram pagina te bezoeken voor nog meer exclusieve content.

Bekijk deze post op Instagram waar ons team in de spotlight staat en waar je een voorproefje krijgt van de unieke sfeer die Pean-buiten zo bijzonder maakt.