Team Pean-buiten

Klaar om jullie verwachting te overtreffen

De mensen bij Pean-buiten

Pean-buiten Esther

Esther

Pean-buiten Natasja

Natasja

Pean-buiten Yvonne

Yvonne

Pean-buiten Joëlle

Joëlle

Pean-buiten Sanne

Sanne

Pean-buiten Emil

Emil

Pean-buiten Bas

Bas

Pean-buiten Rienk

Rienk

Natasja

Hoi, wat leuk dat je dit leest. Het gaat Bij Pean-buiten en bij mij altijd over jou of jouw groep. Jullie beleving vind ik het belangrijkst. Het is mijn passie om jouw of jullie verwachting steeds weer te overtreffen. Ik woon in Friesland en ben ook in mijn vrije tijd graag bezig met gastvrijheid.

Mijn andere drijfveer is duurzaamheid. Goed zorgen voor onze aarde en onze mensen vindt ik heel belangrijk. Daar neem ik op duurzame dinsdag steeds een kort filmpje over op.

Esther

Ik ben Esther. Ik doe de hele dag mijn best op een jullie verblijf bij ons tot een groot succes te maken. Ik woon in Friesland en ga elke dag met veel zin naar Pean-buiten toe. Het liefst ben ik ook buiten bezig. Maar jou achter de computer helpen vind ik ook leuk.

Yvonne

Ik ben Yvonne, Als je naar Pean-buiten belt of er bent dan ontmoet je mij vast en zeker. Meestal ben ik meer achter de schermen dan ervoor. Ik woon in Friesland en geniet daar met volle teugen van.

Omdat ik als tientallen jaren bij Pean werk weet ik van alle facetten best veel af. Ik help jullie graag met van alles om jullie verblijf zo goed mogelijk te maken.

Sanne

Ik ben Sanne en ik sta klaar om jullie te helpen met al jullie (aan)vragen. De rust en ruimte van het ‘eilandje’ van Pean-buiten zal jullie versteld doen staan.

Bas

Hallo, ik ben Bas en ik heb een verstandelijke beperking. Ik werk bij Pean-buiten, en ik geniet enorm van mijn tijd hier.

Ik ben hier drie dagen per week aan de slag, en het geeft me echt een gevoel van voldoening. We zorgen hier samen goed voor elkaar. Tot ziens!

Emil

Ik ben Emil. Als er iets stuk is dan kan ik het repareren. Dat doe ik graag want dan hebben jullie het naar jullie zin. Ik werk ook aan de boten van Zeilschool Pean. Zeilen is mijn passie. Zo ben ik ook bij of op het water te vinden als ik niet aan het werk ben.

Rienk

Ik ben Rienk, online marketeer van Pean-buiten. Als  ‘Oprjochte’ Fries ben ik super trots op iedereen die komt genieten van mijn mooie provincie.

Christophe

Ik ben Christophe. Alle mooie dingen die gebeuren op Pean-buiten mag ik vertellen aan de buitenwereld. De bijzondere sfeer / vibe die op Pean-buiten aanwezig is, zorgt ervoor dat iedereen zich super-goed voelt op Pean-buiten.

Wytse

Ik ben Wytse. Bij Pean-buiten is ook een zeilschool: Zeilschool Pean. Ik ben heel trots op onze zeilschool die op de mooiste plek ligt die je je maar kan bedenken!