Pean-buiten | Duurzame Dinsdag #32 Nationale Tuinvogeltelling

08 apr 2024
Pean-buiten | Duurzame Dinsdag #32 Nationale Tuinvogeltelling

Welkom, natuurliefhebbers en fervente vogelspotters! Bereid u voor op een bijzonder weekend bij Pean-buiten. Niet zomaar een weekend, maar een weekend gewijd aan het tellen van vogels! Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit bijzondere avontuur in samenwerking met de Vogelbescherming, een ware traktatie voor iedereen die het schoon en rijk aan diversiteit van onze gevederde vrienden wil ervaren.

Het Vogeltelling Avontuur

Het voedselbos van Pean-buiten ademt leven en diversiteit. Dit weekend verandert ons comfortabele vakantiepark in een vogelspotlocatie, waar we de diverse vogelsoorten aantrekken met heerlijke traktaties. Deze traktaties, variërend van zaden tot balken vol gedroogd fruit en noten, dienen als lokmiddel voor de vogels en maken het tellen en identificeren van de vogels een stuk eenvoudiger.

Deelname aan Natuurbehoud

Door deel te nemen aan de vogeltelling, draagt u niet alleen bij aan een leuke en educatieve ervaring, maar ook aan natuurbehoud. Het tellen van vogels helpt bij het monitoren van de vogelpopulatie, wat essentieel is om de impact van klimaatverandering, ziektes en andere factoren op het vogelleven bij te houden.

Blijf op de Hoogte

Wij willen u de kans niet ontnemen om deel uit te maken van dit belangrijke evenement en daarom nodigen wij u uit om u te abonneren op ons YouTube-kanaal waar we regelmatig updates en live streams zullen delen van onze vogeltelling avonturen. Schakel notificaties in om ervoor te zorgen dat u geen enkel avontuur mist!

Naast ons YouTube-kanaal houden we u ook graag op de hoogte van onze laatste avonturen via onze website. Blijf op de hoogte en word deel van onze avonturen!