Reis Duurzaam en Avontuurlijk naar Pean-buiten!

21 mei 2024
Reis Duurzaam en Avontuurlijk naar Pean-buiten!

Ontdek Pean-buiten, hét unieke vakantiepark in Friesland waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Onze nieuwste video op YouTube onthult hoe gemakkelijk en milieubewust je jouw reis naar ons prachtige park kunt beginnen, zonder de stress van het zelf rijden. Volg de reis vanaf Station Akkrum, waar je de keuze hebt om per zeilboot of elektrische sloep door de idyllische slootjes te navigeren, rechtstreeks naar de serene omgeving van Pean-buiten. Bekijk de video voor een eerste indruk en laat je inspireren om ook groen te reizen.

Begin Je Avontuur Milieuvriendelijk

Bij aankomst op Station Akkrum staat ons enthousiaste team klaar om je hartelijk te verwelkomen en je op weg te helpen naar een unieke start van je vakantie. Zeg vaarwel tegen de gebruikelijke hectiek en stap in een gereedstaande boot die je rustig naar Pean-buiten leidt. Deze reis is niet alleen een duurzaam alternatief, maar biedt ook de kans om volledig te ontspannen en de natuurlijke schoonheid van Friesland op je in te laten werken nog voordat je aankomt bij één van onze twaalf unieke, autovrije cottages.

Ervaar De Sereniteit Van Pean-buiten

Elke cottage bij Pean-buiten is ontworpen met privacy en comfort in gedachten. Met circa 200 m2 ruimte per cottage vind je altijd een rustig plekje voor jezelf. Voetpaden slingeren door het park langs schilderachtige wateren en een centrale waterpartij, waardoor het een ideale plek is voor wandelaars en natuurgenieters. Bovendien hebben cottages die direct aan het water liggen een privé-steiger, terwijl er voor alle gasten een gemeenschappelijke steiger aan ‘de Greft’ beschikbaar is.

Duurzaam En Ontspannen Aankomen

Pean-buiten is niet alleen een plek voor ontspanning en natuur, maar ook voor bewuste keuzes qua reizen en verblijf. We nodigen je uit om je vakantie te beginnen met een milieubewuste keuze door de files te vermijden en de natuurlijke route via het water te kiezen. En als je eenmaal bij ons aankomt, kun je blijven genieten van de rust en de privé-sfeer die onze locatie te bieden heeft. Alle faciliteiten en activiteiten, van watersporten tot relaxen in je eigen cottage, zijn ontworpen met respect voor de natuur en jouw comfort.

Vergeet niet om ons te volgen op Instagram voor meer updates en tips over hoe je je verblijf bij Pean-buiten nog plezieriger kunt maken! Onze laatste post geeft tips over duurzaam reizen naar ons park. Volg de link en laat je inspireren voor jouw volgende groene reisavontuur.