Themaweekenden bij Pean-Buiten

03 nov 2023
placeholder
Esther-Pean

Begin het jaar goed bij Pean-Buiten. We bieden een drietal aan themaweekenden aan met leuke activiteiten om aan mee te doen terwijl je in onze waterlodges verblijft. Elk weekend heeft zijn eigen bijpassende activiteiten, maar natuurlijk ook genoeg tijd om zelf te genieten van de omgeving.

We starten met een Kookweekend van 21 tot 23 januari. We gaan op de Aziatische tour en er zal onder andere een kookworkshop plaatsvinden, waarbij het resultaat natuurlijk opgegeten zal worden. Smakelijke nieuwe recepten en smaken die je thuis ook kunt gebruiken. Lijkt het jou leuk om mee te doen aan dit smakelijke weekend terwijl je in een van ons huisjes verblijft, laat ons dit dan weten via onderstaande link, bij genoeg aanmelding zullen we contact met je opnemen.

Vrijblijvende interesse

Van 4 tot 6 februari zal het Winterzeilweekend plaats vinden. Een grote tocht op het water met een gids, zeilen door natuurgebied Alde Feanen en de dag afsluiten met een After Sail Dinner. En op de zondag nog een zeilrace, als je durft.. Lijkt dit weekend je interessant laat ons dit weten via de volgende link; bij genoeg aanmelding nemen we contact met je op.

Vrijblijvende interesse

En last but not least, van 17 tot 19 februari zal het Vissersweekend plaatsvinden. Met een visgids vissen in de prachtige gebieden die Friesland te bieden heeft. En als afsluiting de gevangen paling roken. Deze zal goed smaken als diner na dat dagje vissen. Ben jij nou een echte vissersfanaat of wil je juist meer over leren, laat dan weten via de volgende link weten dat je mee wilt gaan. Bij genoeg aanmelding nemen we contact met je op.

Vrijblijvende interesse

We bieden ontbijtpakketten aan om op te eten in je eigen lodge; of dat alle dagen kan is nu nog niet bekend. Aanmelding is vrijblijvend en pas als het definitief doorgaat zullen we contact opnemen voor boekingen.

We hopen dat er iets leuks voor je bij zit en we je in een van deze weekenden mogen verwelkomen in onze mooie waterlodges en bij de activiteiten. Hopelijk tot dan!