Twee slapende kinderen en een selfie op de bank

07 nov 2023
placeholder
Natasja-Admin

Twee slapende kinderen en een selfie op de bank

Donderdagavond, kwart voor acht. Mijn partner en ik maken samen een feestelijke selfie op de bank in onze woonkamer. Ik stuur de foto direct door, met grote groene letters op de foto: “Voor het eerst 2 slapende kinderen boven in eigen bed, YES!”

Luister je dit verhaal liever? Klik dan hier

Dit is de eerste avond dat we het voor elkaar hebben gekregen om onze oudste dochter, bijna 2 jaar oud, en onze jongste dochter, 5 maanden oud, beide voor acht uur op hun eigen kamer in hun eigen bed in slaap te krijgen. Dus we hebben de rest van de avond tijd voor onszelf, hoewel je nooit weet hoe lang het zal duren. In elk geval is alle tijd die we samen hebben als jonge ouders erg waardevol en een goede investering in onze relatie.

Tijd aan je bedrijf besteden is ook belangrijk

Als ondernemer heb ik ook ervaren hoe belangrijk het is om echt tijd te besteden aan je bedrijf. Even niet bezig met de waan van de dag, maar tijd voor overzicht, toekomstplannen en nieuwe inspiratie. Zo kun je echt de volgende stap maken.

Dit is moeilijk als je op je eigen kantoor zit, met misschien wel mensen en klanten de hele dag om je heen. Dan is het moeilijk om afstand te nemen, zoals ik heb ervaren. Net zoals kinderen bij je op de bank of in de kinderwagen kunnen slapen, maar het is toch anders als ze boven op hun eigen kamer liggen en je alleen met je partner in de woonkamer bent.

Business BoostCamp 2023

Daarom hebben we, om ondernemers de kans te geven om echt tijd te maken voor zichzelf en voor hun onderneming, het business boostcamp ontwikkeld. De locatie, faciliteiten en didactiek van Pean gecombineerd met de kennis, vaardigheden en unieke inspirerende vaardigheden van de Motivatiemakers.

3 dagen tijd voor jezelf en voor je onderneming op een totaal andere locatie dan je gewend bent.

Alle informatie en inschrijving vind je op de link hieronder.

Business boostCamp2023

Vragen? Stuur een mailtje naar esther@pean.nl of bel ons op 0566 63 13 92