“Uniek bedrijfsuitje in Dokkum – Ontdek de charme van deze historische stad”

19 okt 2023
“Uniek bedrijfsuitje in Dokkum – Ontdek de charme van deze historische stad”
Door Christophe

Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten zeker een aanrader. Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Hier geniet je van rust, privacy en een schitterend uitzicht op het water. En dat alles zonder geparkeerde auto’s naast je huisje.

Voor wie op zoek is naar een groene vergaderlocatie, is Pean-buiten ook een uitstekende keuze. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken heel natuurlijk aanvoelt.

De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en variëren in grootte van 12 m2 tot 200 m2. Het buitenterrein van Pean-buiten beslaat bijna 3 hectare en biedt direct toegang tot de Friese meren en diverse wandelroutes. Prijzen zijn op aanvraag en de locatie is voorzien van alle gemakken, zoals een beamer, flipover en uitstekende wifi.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een bijzondere vakantiebestemming of een groene vergaderlocatie, Pean-buiten is dé plek voor jou. En met Dokkum op slechts een steenworp afstand, is er ook genoeg te beleven in de omgeving.1. Dokkum is een populaire bestemming voor bedrijfsuitjes in Friesland. Volgens een onderzoek van Evenementenbranche.nl is Friesland de op één na populairste provincie voor bedrijfsuitjes in Nederland. (Bron: https://www.evenementenbranche.nl/nieuws/bedrijfsuitjes-populair-in-friesland-en-utrecht/)

2. Dokkum biedt diverse activiteiten voor bedrijfsuitjes, waaronder een historische stadswandeling, een bierproeverij en een workshop kaasmaken. Volgens een enquête van Bedrijfsuitje Friesland is de stadswandeling de meest populaire activiteit voor bedrijfsuitjes in Dokkum. (Bron: https://www.bedrijfsuitjefriesland.nl/bedrijfsuitje-dokkum/)

3. Bedrijfsuitjes in Dokkum dragen bij aan de lokale economie. Uit onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat bedrijfsuitjes een belangrijke bijdrage leveren aan de economie van de regio. Zo zorgen bedrijfsuitjes voor extra omzet bij lokale horeca en toeristische attracties. (Bron: https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/internationaal-ondernemen/zakendoen-met-het-buitenland/bedrijfsuitje-in-nederland/)Bedrijfsuitje Dokkum is een leuke en gezellige activiteit voor collega’s om samen te doen buiten de werkomgeving. Dokkum is een prachtige stad in Friesland met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden. Er zijn verschillende activiteiten die je kunt doen tijdens een bedrijfsuitje in Dokkum, zoals een stadswandeling, een boottocht door de grachten of een bezoek aan het Bonifatius museum. Ook zijn er diverse restaurants en cafés waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Een bedrijfsuitje in Dokkum is niet alleen leuk, maar kan ook bijdragen aan teambuilding en het versterken van de onderlinge band tussen collega’s.Leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje in Dokkum zijn er genoeg! Dokkum is een prachtige stad in Friesland met veel mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Zo kun je bijvoorbeeld een stadswandeling maken met een gids die je alles vertelt over de geschiedenis van Dokkum. Ook kun je een bezoek brengen aan het Admiraliteitshuis, een historisch pand dat nu dienst doet als museum. Voor de sportievelingen onder ons is er de mogelijkheid om te gaan kanoën of suppen op de Dokkumer Ee. En wat dacht je van een gezellige borrel of diner in één van de vele restaurants en cafés die Dokkum rijk is? Kortom, genoeg leuke activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje in Dokkum!

1. Wat zijn leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje in Dokkum?
Er zijn verschillende leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje in Dokkum. Zo kun je bijvoorbeeld een stadswandeling maken met een gids die je alles vertelt over de geschiedenis van de stad. Ook kun je een boottocht maken door de grachten van Dokkum of een workshop volgen, zoals een kookworkshop of een workshop schilderen.

2. Waar kan ik een bedrijfsuitje in Dokkum boeken?
Er zijn verschillende organisaties die bedrijfsuitjes in Dokkum aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij VVV Dokkum, waar ze diverse arrangementen hebben samengesteld. Ook kun je bij lokale horeca-ondernemers terecht voor een bedrijfsuitje op maat.

3. Wat zijn de kosten van een bedrijfsuitje in Dokkum?
De kosten van een bedrijfsuitje in Dokkum zijn afhankelijk van de activiteiten die je kiest en het aantal personen waarmee je deelneemt. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs van zo’n €50 per persoon voor een dagdeel. Voor een volledige dag met lunch en diner liggen de kosten vaak iets hoger. Het is altijd verstandig om vooraf een offerte op te vragen bij de organisatie van jouw keuze.