“Uniek bedrijfsuitje in groepsaccommodatie Friesland – Ontdek de mogelijkheden!”

29 okt 2023
“Uniek bedrijfsuitje in groepsaccommodatie Friesland – Ontdek de mogelijkheden!”
Door Christophe

Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Maak kennis met Pean-buiten, een bijzonder vakantiepark met 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Gelegen in het prachtige Peansterbosk en nabij natuurgebied de Alde Feanen, biedt Pean-buiten rust, privacy en een scala aan watersportactiviteiten. Hier kun je genieten van de natuur en helemaal tot rust komen.

Maar Pean-buiten is meer dan alleen een vakantiebestemming. Het is ook dé plek voor groen vergaderen. Op het agrarisch erfgoed zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

Of je nu met een kleine groep of met wel 100 deelnemers komt, Pean-buiten biedt ruimte voor iedereen. Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en direct aan de Friese meren, zijn er ook volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. En met no-brainers als een beamer, flipover en zeer goede wifi, is alles aanwezig voor een geslaagd bedrijfsuitje of groepsaccommodatie in Friesland.

Kortom, Pean-buiten is dé plek voor wie op zoek is naar wat anders dan anders. Kom genieten van de rust en de natuur, en laat je inspireren tijdens een groene vergadering op deze unieke locatie.1. Friesland is een populaire bestemming voor bedrijfsuitjes en groepsaccommodaties. In 2019 waren er meer dan 1.000 bedrijfsuitjes georganiseerd in Friesland, volgens een onderzoek van Bedrijfsuitje Friesland (bron: https://www.bedrijfsuitjefriesland.nl/bedrijfsuitje-friesland/).

2. De gemiddelde groepsgrootte voor bedrijfsuitjes in Friesland is 20 personen, volgens een onderzoek van Groepsaccommodatie Friesland (bron: https://www.groepsaccommodatiefriesland.com/bedrijfsuitje-friesland/).

3. Friesland heeft een breed scala aan activiteiten voor bedrijfsuitjes, waaronder zeilen, kanoën, boogschieten en kookworkshops. Volgens een onderzoek van VVV Friesland zijn deze activiteiten populair onder bedrijven die een uitje organiseren (bron: https://www.friesland.nl/nl/ontdek-friesland/bedrijfsuitje-friesland).Bedrijfsuitje Friesland is een leuke en originele manier om samen met je collega’s een gezellige dag te beleven. Friesland biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje, zoals bijvoorbeeld een zeiltocht over de Friese meren, een bezoek aan de Elfstedenstadjes of een sportieve activiteit op het strand. Een bedrijfsuitje in Friesland is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de teambuilding en het versterken van de onderlinge band tussen collega’s. Er zijn verschillende organisaties die gespecialiseerd zijn in het organiseren van bedrijfsuitjes in Friesland en die je kunnen helpen bij het samenstellen van een programma op maat. Kortom, een bedrijfsuitje in Friesland is een aanrader voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een gezellige en inspirerende dag met collega’s.Groepsaccommodatie Friesland is een vakantieverblijf dat geschikt is voor groepen. Het is gelegen in de provincie Friesland en biedt ruimte voor meerdere personen om te verblijven. Dit type accommodatie is ideaal voor bijvoorbeeld families, vriendengroepen of collega’s die samen op vakantie willen gaan. Groepsaccommodaties in Friesland zijn er in verschillende soorten en maten, van gezellige boerderijen tot moderne villa’s. Het voordeel van een groepsaccommodatie is dat je met elkaar kunt genieten van de vakantie, terwijl je toch je eigen privacy hebt. Vaak zijn er ook faciliteiten aanwezig zoals een zwembad, sauna of speelruimte voor kinderen. Kortom, een groepsaccommodatie in Friesland is een uitstekende keuze voor een gezellige en ontspannen vakantie met vrienden of familie.