“Uniek bedrijfsuitje in Harlingen – Ontdek de charme van deze historische stad”

26 nov 2023
“Uniek bedrijfsuitje in Harlingen – Ontdek de charme van deze historische stad”
Door Christophe

Op zoek naar een vakantieplek die anders is dan anders? Dan is Pean-buiten in Friesland dé plek voor jou. Hier vind je 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Rustig en met veel privacy voor ieder huisje, zonder geparkeerde auto’s naast de deur. Toch sta je binnen een minuut aan het water waar het bruist van de watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Op het agrarisch erfgoed kun je namelijk ook groen vergaderen. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes, van 4 tot 100 deelnemers. Binnen heb je de keuze uit vele ruimtes van 12 m2 tot 200 m2, terwijl het buitenterrein bijna 3 hectare groot is. Ook buiten kun je genieten van de Friese meren en diverse wandelroutes. De prijzen zijn in overleg en er zijn verschillende no-brainers, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Harlingen? Dan is Pean-buiten een perfecte optie. Hier kun je niet alleen vergaderen, maar ook genieten van de prachtige omgeving en diverse activiteiten. Kortom, Pean-buiten biedt een unieke en veelzijdige ervaring voor iedereen die op zoek is naar iets anders dan anders.1. Harlingen is een populaire bestemming voor bedrijfsuitjes. Volgens een onderzoek van Eventplanner.nl staat Harlingen op de 6e plaats van meest populaire steden voor bedrijfsuitjes in Nederland. (Bron: https://www.eventplanner.nl/nieuws/10357_top-10-meest-populaire-steden-voor-bedrijfsuitjes.html)

2. Een bedrijfsuitje kan bijdragen aan de teambuilding en productiviteit van een bedrijf. Uit onderzoek van Effectory blijkt dat werknemers die regelmatig deelnemen aan bedrijfsuitjes meer betrokken zijn bij hun werk en een hogere tevredenheid hebben over hun werkgever. (Bron: https://www.effectory.nl/kennis/bedrijfsuitjes/)

3. Harlingen biedt diverse activiteiten aan voor bedrijfsuitjes, zoals zeilen op een historisch schip, een bezoek aan het Harlinger Aardewerk- en Tegelfabriek of een stadswandeling met een gids. (Bron: https://www.harlingenboeit.nl/nieuws/bedrijfsuitje-in-harlingen)Gezochte long tail zoekopdrachten voor bedrijfsuitjes in Harlingen zijn onder andere “Leuke activiteiten voor bedrijfsuitje in Harlingen” en “Originele ideeën voor bedrijfsuitje in Harlingen”. Als assistent die teksten schrijft voor websites, kan ik u helpen bij het vinden van de beste activiteiten en ideeën voor uw bedrijfsuitje in Harlingen. Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar, zoals een boottocht door de grachten van Harlingen, een bezoek aan het Harlinger Aardewerk Museum of een gezellige kookworkshop. Voor een meer origineel idee zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan een escape room of een stadsspel. Er zijn genoeg opties om uw bedrijfsuitje in Harlingen onvergetelijk te maken.

1. Wat voor soort bedrijfsuitjes zijn er te doen in Harlingen?
Er zijn verschillende bedrijfsuitjes te doen in Harlingen. Zo kun je bijvoorbeeld een rondvaart maken door de grachten van de stad, een zeiltocht maken over de Waddenzee of een stadswandeling maken met een gids. Daarnaast zijn er ook activiteiten zoals kanoën, suppen en boogschieten mogelijk.

2. Hoeveel kost een bedrijfsuitje in Harlingen gemiddeld?
De kosten van een bedrijfsuitje in Harlingen zijn afhankelijk van de activiteit(en) die je kiest en het aantal deelnemers. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs tussen de €30,- en €100,- per persoon.

3. Is het mogelijk om een bedrijfsuitje in Harlingen te combineren met een overnachting?
Ja, het is zeker mogelijk om een bedrijfsuitje in Harlingen te combineren met een overnachting. Er zijn verschillende hotels en accommodaties in de stad en omgeving te vinden waar je kunt overnachten. Zo kun je het bedrijfsuitje bijvoorbeeld combineren met een gezellige borrel en diner in de avond en de volgende dag nog een activiteit ondernemen.