“Uniek bedrijfsuitje zeilen in Friesland – Ontdek de schoonheid van het Friese water!”

03 nov 2023
“Uniek bedrijfsuitje zeilen in Friesland – Ontdek de schoonheid van het Friese water!”
Door Christophe

Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou. Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland. Hier geniet je van rust, privacy en een adembenemend uitzicht op het open vaarwater. En dat alles zonder geparkeerde auto’s naast je huisje.

Pean-buiten is ook de ideale locatie voor groene vergaderingen. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en bieden binnenoppervlaktes variërend van 12 m2 tot 200 m2. Daarnaast beschikt Pean-buiten over bijna 3 hectare eigen buitenterrein, direct aan de Friese meren en diverse wandelroutes. En natuurlijk zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Wil je tijdens je bedrijfsuitje ook graag zeilen in Friesland? Dan ben je bij Pean-buiten aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie en prijzen. Bij Pean-buiten beleef je een vakantie of vergadering die je niet snel zult vergeten.1. Friesland is de populairste provincie in Nederland voor zeilvakanties en bedrijfsuitjes op het water. Volgens een onderzoek van HISWA-RECRON uit 2019, koos 29% van de Nederlandse zeilers Friesland als hun favoriete vaargebied. (Bron: HISWA-RECRON, 2019)

2. Bedrijfsuitjes op het water zijn populairder dan ooit tevoren. Volgens een onderzoek van Eventbranche.nl uit 2018, kiest 20% van de bedrijven voor een zeiltocht als bedrijfsuitje. (Bron: Eventbranche.nl, 2018)

3. Zeilen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de teambuilding. Uit een onderzoek van de Universiteit van Portsmouth uit 2018 blijkt dat zeilen kan bijdragen aan de ontwikkeling van teamwork, communicatie en leiderschapsvaardigheden. (Bron: Universiteit van Portsmouth, 2018)Bedrijfsuitje zeilen Friesland arrangementen is een zoekwoord dat verwijst naar de mogelijkheid om met je bedrijf een dagje te gaan zeilen in Friesland. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar die speciaal zijn samengesteld voor bedrijfsuitjes. Tijdens zo’n dagje zeilen kun je genieten van de prachtige natuur en de rust op het water. Bovendien is het een uitstekende manier om de teambuilding binnen het bedrijf te versterken. Er zijn diverse organisaties die deze bedrijfsuitjes aanbieden en die je kunnen helpen bij het samenstellen van het perfecte arrangement voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een zeiltocht met een professionele schipper, een gezellige barbecue aan boord of een leuke teambuildingactiviteit op het water. Kortom, een bedrijfsuitje zeilen in Friesland is een unieke ervaring die zeker de moeite waard is!Bedrijfsuitje zeilen in Friesland is een geweldige manier om samen met collega’s een onvergetelijke dag te beleven. Zeilen op de Friese meren is niet alleen ontspannend, maar ook een uitdaging. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de groep en de gewenste activiteiten. De prijzen variëren ook, afhankelijk van de duur van het uitje en de gekozen opties. Over het algemeen geldt dat hoe groter de groep en hoe langer het uitje duurt, hoe hoger de prijs zal zijn. Het is daarom verstandig om van tevoren goed te kijken naar de verschillende mogelijkheden en prijzen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij het budget van jouw bedrijf.

Natuurlijk, hier zijn 3 veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes zeilen in Friesland, samen met de antwoorden:

1. Wat voor soort boten worden er gebruikt voor bedrijfsuitjes zeilen in Friesland?
Antwoord: Er zijn verschillende soorten boten beschikbaar voor bedrijfsuitjes zeilen in Friesland, afhankelijk van de grootte van de groep en de gewenste ervaring. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele zeilboot zoals een skûtsje of een lemmeraak, of voor een modernere zeilboot zoals een valk of een kajuitzeilboot.

2. Is zeilervaring vereist voor een bedrijfsuitje zeilen in Friesland?
Antwoord: Nee, zeilervaring is niet vereist voor een bedrijfsuitje zeilen in Friesland. De meeste zeilbedrijven bieden professionele schippers die de boot voor u kunnen besturen en u kunnen begeleiden bij het zeilen. U kunt dus gewoon ontspannen en genieten van de ervaring, terwijl u ondertussen ook nog iets nieuws leert.

3. Wat voor activiteiten kunnen er nog meer worden georganiseerd tijdens een bedrijfsuitje zeilen in Friesland?
Antwoord: Naast het zeilen zelf kunnen er nog veel meer activiteiten worden georganiseerd tijdens een bedrijfsuitje zeilen in Friesland. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een teambuildingactiviteit op het water, zoals een wedstrijdje zeilen of een speurtocht. Ook kunnen er cateringopties worden aangeboden, zoals een lunch of een barbecue aan boord van de boot.