“Uniek trouwvervoer in Friesland – Maak jullie dag onvergetelijk”

27 okt 2023
“Uniek trouwvervoer in Friesland – Maak jullie dag onvergetelijk”
Door Christophe

-1. In Friesland zijn er meer dan 100 bedrijven die trouwvervoer aanbieden, variërend van klassieke auto’s tot koetsen en boten. (Bron: Trouwvervoer Friesland)

2. Volgens een onderzoek van The Knot, een Amerikaans trouwmagazine, kiest ongeveer 25% van de bruidsparen voor een speciaal trouwvervoer op hun grote dag. (Bron: The Knot)

3. Uit een enquête onder bruidsparen in Nederland blijkt dat 62% van de respondenten het belangrijk vindt om een speciaal trouwvervoer te hebben op hun bruiloft. (Bron: Toptrouwlocaties)Trouwvervoer Friesland is een belangrijk onderdeel van de organisatie van een bruiloft. Het gaat hierbij om het regelen van het vervoer van het bruidspaar en eventueel de gasten op de grote dag. In Friesland zijn er verschillende mogelijkheden voor trouwvervoer, zoals klassieke auto’s, koetsen, boten en zelfs helikopters. Het is belangrijk om tijdig te reserveren en te kijken naar de beschikbaarheid van het gewenste vervoer. Zo kan het bruidspaar zorgeloos genieten van hun speciale dag en zich laten vervoeren in stijl.-