“Unieke groepsaccommodatie in Friesland – Ontdek onze faciliteiten”

12 nov 2023
“Unieke groepsaccommodatie in Friesland – Ontdek onze faciliteiten”
Door Christophe

Op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Friesland? Dan is Pean-buiten dé plek voor jouw groep. Gelegen in het prachtige Peansterbosk, biedt Pean-buiten 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Elk huisje heeft voldoende privacy en is omringd door ca. 200 m2 ruimte. Het park is rustig en zonder geparkeerde auto’s, maar toch sta je binnen een minuut aan het water waar het bruist van de watersportactiviteiten.

Pean-buiten is gescheiden van de overige accommodaties van Pean en omringd door een voedselbos, waardoor het zeer rustig gelegen is. Dit maakt het ook de perfecte locatie voor groen vergaderen. Op het agrarisch erfgoed zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes, van 4 tot 100 deelnemers. Binnen is er een oppervlakte van vele ruimtes van 12 m2 tot 200 m2, en buiten is er bijna 3 hectare eigen buitenterrein. Ook buiten zijn er diverse wandelroutes en ligt Pean-buiten direct aan de Friese meren. De prijzen zijn in overleg en er zijn faciliteiten zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi aanwezig.

Kortom, Pean-buiten biedt een unieke en inspirerende locatie voor groepen die op zoek zijn naar rust, privacy en natuurlijke schoonheid in Friesland.1. Friesland is een populaire bestemming voor groepsaccommodaties. In 2019 waren er in totaal 1.200 groepsaccommodaties in Friesland, waarvan 60% geschikt was voor groepen van 10 personen of meer. (Bron: Friesland Holland)

2. De gemiddelde bezettingsgraad van groepsaccommodaties in Friesland lag in 2019 op 63%. Dit is hoger dan het landelijk gemiddelde van 58%. (Bron: CBS)

3. Uit een enquête onder groepsaccommodatie-eigenaren in Friesland bleek dat de meeste gasten uit Nederland komen (70%), gevolgd door Duitsland (20%) en België (5%). (Bron: Friesland Holland)Groepsaccommodatie Friesland huren? Bent u op zoek naar een geschikte plek voor een groepsvakantie in Friesland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende groepsaccommodaties aan die geschikt zijn voor groepen van verschillende groottes. Of u nu met uw familie, vrienden of collega’s op vakantie gaat, wij hebben de perfecte accommodatie voor u. Onze groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende ruimte en privacy voor iedereen. Daarnaast bevinden onze accommodaties zich op prachtige locaties in Friesland, waar u kunt genieten van de rust en de natuur. Wacht niet langer en boek nu uw groepsaccommodatie in Friesland!Goedkope groepsaccommodatie Friesland is een vakantiehuis dat geschikt is voor grote groepen mensen en dat zich bevindt in de provincie Friesland. Het is een ideale optie voor bijvoorbeeld familie-uitjes, vriendenweekenden of bedrijfsuitjes. Een groepsaccommodatie biedt vaak meer ruimte en privacy dan een hotel of camping en is daarnaast vaak goedkoper per persoon. In Friesland zijn er verschillende goedkope groepsaccommodaties te vinden, variërend van eenvoudige tot luxe verblijven. Het is belangrijk om vooraf goed te kijken naar de faciliteiten en voorzieningen die de accommodatie biedt, zodat deze aansluiten bij de wensen en behoeften van de groep.