Unieke Vergadering aan het Water | Pean-buiten, Friesland

08 apr 2024
Unieke Vergadering aan het Water | Pean-buiten, Friesland

Verander je vergaderbeleving met de unieke en rustgevende faciliteiten van Pean-buiten. Binnen het natuurlijke kader van Friesland biedt Pean-buiten een uitzonderlijk uitje van de typische, gestructureerde vergaderzaal. Hier vergader je in het hart van de natuur, met uitzicht op het water en omringd door rustgevende geluiden van bladeren en stromend water. Het voegt een tastbaar gevoel van rust en vernieuwde energie toe aan je teamvergaderingen en workshops.

Welkom door Esther

Esther, een enthousiaste lid van ons team, staat klaar om je te verwelkomen op Pean-buiten. Met het Nationaal Park De Alde Feanen als achtergrond, zorgt zij ervoor dat je gesprekken en ideeën in een nieuwe context worden geplaatst, versterkt door de rustige omgeving.

Het unieke aan Pean-buiten

Wat Pean-buiten volgens onze bezoekers zo bijzonder maakt, is voornamelijk de locatie. Genesteld dichtbij het water en met een prachtig uitzicht over het meer, wordt een perfecte setting gevormd om tot rust te komen en nieuwe ideeën te brainstormen.

De natuur als je vergaderruimte

Stel je een pauze tijdens het vergaderen voor waarin je kunt genieten van de jonge vogels en de eendjes. Bij Pean-buiten sta je dicht bij de natuur, een eigenschap die zelden terugkomt in grotere hotelvergaderzalen.

Trots op onze Friese Roots

Als een trots Fries familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar op deze locatie actief is, nodigen we je van harte uit om de authentieke sfeer van Pean-buiten te beleven en ons te helpen een onvergetelijk evenement te organiseren.

Samen iets buitengewoons creëren

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw volgende vergadering of evenement bij Pean-buiten bijzonder kunnen maken. Een plek waar je niet normaal vergadert, maar ook geïnspireerd raakt.