“Vergaderen in Earnewâld: inspirerende locaties en faciliteiten | Ontdek het aanbod”

19 nov 2023
“Vergaderen in Earnewâld: inspirerende locaties en faciliteiten | Ontdek het aanbod”
Door Christophe

Pean-buiten is een uniek vakantieverblijf in Friesland met 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Als je op zoek bent naar iets anders dan de standaard vakantiehuisjes, dan is Pean-buiten de perfecte plek voor jou. Gelegen in het prachtige Peansterbosk en nabij natuurgebied de Alde Feanen, biedt Pean-buiten rust, privacy en een prachtig uitzicht op het water.

De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel comfort en luxe. Je kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van de natuur. Bovendien sta je binnen een minuut aan het water waar je kunt deelnemen aan diverse watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Het is ook een ideale locatie voor groene vergaderingen. Op het agrarisch erfgoed zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte of waterlodge is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes, van 4 tot 100 deelnemers. Er zijn vele ruimtes beschikbaar, variërend van 12 m2 tot 200 m2. Bovendien beschikt Pean-buiten over bijna 3 hectare eigen buitenterrein, direct aan de Friese meren en diverse wandelroutes.

De prijzen zijn in overleg en er zijn diverse no-brainers beschikbaar, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi. Kortom, als je op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een vakantie of vergadering, dan is Pean-buiten in Earnewâld de perfecte keuze.1. Earnewâld is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Volgens een artikel van de Leeuwarder Courant uit 2019 is het aantal vergaderingen en evenementen in Earnewâld de afgelopen jaren sterk gestegen.

2. In 2018 werd in Earnewâld het eerste energieneutrale vergadercentrum van Nederland geopend, genaamd It Gryn. Dit vergadercentrum maakt gebruik van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en warmtepompen. (Bron: Duurzaam Bedrijfsleven)

3. Uit een onderzoek van MeetingReview blijkt dat vergaderlocaties in Friesland gemiddeld een 8,7 scoren op basis van reviews van bezoekers. Earnewâld wordt in het onderzoek genoemd als één van de populaire locaties in Friesland voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. (Bron: MeetingReview)Vergaderlocaties in Earnewâld zijn locaties waar je terecht kunt voor het houden van vergaderingen, bijeenkomsten of andere zakelijke evenementen. Earnewâld is een prachtige locatie in Friesland met veel natuur en water. Er zijn verschillende vergaderlocaties in Earnewâld die geschikt zijn voor kleine en grote groepen. Deze locaties bieden vaak verschillende faciliteiten aan, zoals audiovisuele apparatuur, catering en overnachtingsmogelijkheden. Het is belangrijk om een vergaderlocatie te kiezen die past bij de grootte van de groep en de doelstelling van de bijeenkomst. Vergaderlocaties in Earnewâld bieden de mogelijkheid om in een inspirerende omgeving te vergaderen en te werken aan de groei van je bedrijf.Vergaderarrangementen in Earnewâld zijn speciale pakketten die worden aangeboden door verschillende locaties in Earnewâld om zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen te faciliteren. Deze arrangementen omvatten meestal vergaderruimtes, audiovisuele apparatuur, catering en eventueel ook accommodatie voor de deelnemers. Door het boeken van een vergaderarrangement in Earnewâld kunnen bedrijven en organisaties zich volledig concentreren op de inhoud van hun vergadering, terwijl de praktische zaken worden geregeld door de locatie. Er zijn verschillende vergaderlocaties in Earnewâld die vergaderarrangementen aanbieden, variërend van hotels tot conferentiecentra en andere bijzondere locaties.

1. Wat zijn de vergadermogelijkheden in Earnewâld?
Antwoord: Earnewâld biedt verschillende vergadermogelijkheden, zoals vergaderzalen in hotels, restaurants en conferentiecentra. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om te vergaderen op unieke locaties, zoals op een boot of in een natuurgebied.

2. Hoe reserveer ik een vergaderlocatie in Earnewâld?
Antwoord: Het reserveren van een vergaderlocatie in Earnewâld kan op verschillende manieren. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de locatie waar je wilt vergaderen, of je kunt gebruik maken van een boekingswebsite. Het is aan te raden om tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

3. Wat zijn de kosten voor het vergaderen in Earnewâld?
Antwoord: De kosten voor het vergaderen in Earnewâld zijn afhankelijk van de locatie en de faciliteiten die je nodig hebt. Over het algemeen zijn de kosten vergelijkbaar met andere vergaderlocaties in Nederland. Het is verstandig om vooraf een budget vast te stellen en op zoek te gaan naar een locatie die binnen dit budget past.