“Vergaderen in een groene omgeving in Friesland – Inspirerende locaties”

26 okt 2023
“Vergaderen in een groene omgeving in Friesland – Inspirerende locaties”
Door Christophe

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering of teambuilding? Pean-buiten biedt dé ideale omgeving voor een bijeenkomst in de natuur. Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, omringd door een voedselbos en aan het open vaarwater de Greft, is dit dé plek om tot rust te komen en nieuwe ideeën op te doen.

De 12 eigenzinnige huisjes van Pean-buiten bieden voldoende privacy en ruimte voor iedereen. Met ca. 300 m2 rondom ieder huisje en een voetpad dat door het hele park slingert, is er genoeg ruimte om te wandelen en te genieten van de natuur. De huisjes aan het water hebben zelfs een eigen steiger, perfect voor een ontspannen boottochtje.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen rust en natuur. Het park ligt centraal in Friesland en is daardoor goed bereikbaar. Binnen een minuut sta je aan het water waar het bruist van de watersportactiviteiten. En voor wie even wil ontspannen na een vergadering, is er de mogelijkheid om te zeilen, kanoën of suppen.

Kortom, Pean-buiten is dé ideale locatie voor een vergadering of teambuilding in een groene omgeving in Friesland. Kom tot rust, geniet van de natuur en laat je inspireren door de bijzondere huisjes aan het water.1. Uit onderzoek blijkt dat vergaderen in een groene omgeving zorgt voor meer creativiteit en productiviteit. Dit komt doordat de natuur een ontspannende werking heeft op ons brein. (Bron: https://www.naturetoday.com/intl/nl/nature-reports/message/?msg=24919)

2. Friesland is de provincie met de meeste natuur in Nederland. Maar liefst 25% van de provincie bestaat uit natuurgebieden, zoals de Wadden, de Friese meren en de bossen van Gaasterland. (Bron: https://www.friesland.nl/nl/ontdek-friesland/natuur-en-landschap)

3. Uit een enquête onder Nederlandse werknemers blijkt dat 70% van hen graag zou willen vergaderen in een groene omgeving. Dit komt doordat zij zich dan beter kunnen concentreren en meer inspiratie opdoen. (Bron: https://www.missethoreca.nl/horeca/artikel/2019/06/vergaderen-in-de-natuur-is-hot-101322684)Vergaderen in een groene omgeving in Friesland is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een inspirerende en rustige locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Friesland biedt tal van mogelijkheden om te vergaderen in een groene omgeving, zoals bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving of aan het water. Hierdoor kunt u tijdens uw vergadering genieten van de rust en de natuur om u heen, wat zorgt voor een ontspannen sfeer en een verhoogde productiviteit. Bovendien zijn er in Friesland diverse accommodaties beschikbaar die speciaal zijn ingericht voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderzalen en conferentieruimtes. Kortom, vergaderen in een groene omgeving in Friesland is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een inspirerende en rustige locatie voor zakelijke bijeenkomsten.Vergaderlocaties in de natuur in Friesland zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving voor hun vergaderingen. Friesland biedt een prachtige natuurlijke omgeving met rustige en afgelegen locaties waar u kunt vergaderen zonder afleiding. Deze locaties zijn vaak voorzien van moderne faciliteiten en bieden een comfortabele en professionele omgeving voor uw vergaderingen. Of u nu op zoek bent naar een kleine vergaderruimte of een grote conferentiezaal, er zijn genoeg opties beschikbaar in Friesland. Bovendien bieden deze vergaderlocaties vaak ook mogelijkheden voor teambuilding activiteiten en outdoor activiteiten, waardoor uw vergadering niet alleen productief, maar ook leuk en ontspannend kan zijn. Kortom, vergaderlocaties in de natuur in Friesland zijn de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende en professionele omgeving voor hun vergaderingen.

1. Waar kan ik vergaderen in een groene omgeving in Friesland?
Antwoord: Er zijn verschillende locaties in Friesland waar je kunt vergaderen in een groene omgeving. Denk bijvoorbeeld aan conferentiecentra, hotels en boerderijen die omringd zijn door natuur. Enkele voorbeelden zijn Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Hotel Tjaarda in Oranjewoud en De Pollepleats in Westhem.

2. Wat zijn de voordelen van vergaderen in een groene omgeving?
Antwoord: Vergaderen in een groene omgeving heeft verschillende voordelen. Zo zorgt de natuurlijke omgeving voor een ontspannen sfeer en kan dit bijdragen aan een betere concentratie en productiviteit. Daarnaast biedt een groene omgeving de mogelijkheid om tussendoor even een wandeling te maken of buiten te lunchen, wat weer zorgt voor extra energie en inspiratie.

3. Is vergaderen in een groene omgeving duurder dan op een reguliere locatie?
Antwoord: Dit hangt af van de specifieke locatie en de wensen van de groep. Over het algemeen zijn vergaderlocaties in een groene omgeving niet per se duurder dan reguliere locaties. Wel kan het zijn dat er extra kosten verbonden zijn aan bijvoorbeeld het gebruik van buitenruimtes of speciale faciliteiten. Het is daarom altijd verstandig om vooraf een offerte op te vragen en de mogelijkheden te bespreken.