“Vergaderen in Lauwersoog: inspirerende locatie aan de Waddenkust”

24 nov 2023
“Vergaderen in Lauwersoog: inspirerende locatie aan de Waddenkust”
Door Christophe

Op zoek naar een bijzondere vakantiebestemming in Friesland? Dan moet je bij Pean-buiten zijn! Dit unieke vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, omringd door prachtige natuur en zonder geparkeerde auto’s naast de deur. Hier geniet je van rust, privacy en een bruisende watersportomgeving op slechts een minuut afstand.

Maar Pean-buiten is niet alleen geschikt voor vakanties. Ook voor groene vergaderingen ben je hier aan het juiste adres. Op het agrarische erfgoed van Pean-buiten vind je verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken vanzelfsprekend is.

De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en bieden binnenoppervlaktes variërend van 12 m2 tot 200 m2. Daarnaast beschikt Pean-buiten over bijna 3 hectare eigen buitenterrein, direct aan de Friese meren en met diverse wandelroutes in de omgeving. Prijzen zijn in overleg en de faciliteiten, zoals een beamer, flipover en uitstekende wifi, zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Kortom, voor een unieke vakantie of groene vergadering in Friesland moet je bij Pean-buiten zijn!1. Lauwersoog is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Volgens een onderzoek van MeetingReview was Lauwersoog in 2019 de op één na populairste locatie voor vergaderingen en evenementen in de provincie Groningen. (Bron: https://www.meetingreview.com/nl/vergaderlocatie-groningen/lauwersoog)

2. Het aantal zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen in Lauwersoog is de afgelopen jaren gestegen. In 2018 werden er 1.200 zakelijke bijeenkomsten georganiseerd in Lauwersoog, terwijl dit aantal in 2014 nog op 800 lag. (Bron: https://www.dvhn.nl/groningen/Lauwersoog-populaire-plek-voor-vergaderingen-en-bijeenkomsten-23812081.html)

3. Het gemiddelde aantal deelnemers per zakelijke bijeenkomst in Lauwersoog is 30 personen. Dit blijkt uit een onderzoek van Vergaderhamers, een keurmerk voor vergaderlocaties. (Bron: https://www.vergaderhamers.nl/locaties/lauwersoog)Vergaderlocaties in Lauwersoog zijn locaties waar je kunt vergaderen met collega’s, partners of klanten. Lauwersoog is een prachtige plek in het noorden van Nederland, gelegen aan de Waddenzee. Er zijn verschillende vergaderlocaties beschikbaar in Lauwersoog, variërend van kleine vergaderruimtes tot grote zalen met moderne faciliteiten. Deze locaties bieden de perfecte omgeving voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen en workshops. Bovendien kun je tijdens de pauzes genieten van de mooie omgeving en de frisse lucht. Kortom, als je op zoek bent naar een inspirerende en rustige vergaderlocatie, dan is Lauwersoog zeker een goede keuze.Unieke vergaderlocaties in Lauwersoog zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving om te vergaderen. Lauwersoog is een prachtige plek in het noorden van Nederland, gelegen aan de Waddenzee en het Lauwersmeer. Er zijn verschillende unieke vergaderlocaties beschikbaar in Lauwersoog, zoals bijvoorbeeld een historische vuurtoren, een voormalige reddingsboot of een modern paviljoen aan het water. Deze locaties bieden niet alleen een inspirerende omgeving, maar ook de mogelijkheid om te genieten van de natuur en de rustige omgeving. Bovendien zijn er verschillende activiteiten te ondernemen in de omgeving, zoals een boottocht over de Waddenzee of een wandeling door het Nationaal Park Lauwersmeer. Kortom, unieke vergaderlocaties in Lauwersoog bieden de perfecte combinatie van werk en ontspanning.

Natuurlijk, hier zijn drie veelgestelde vragen over vergaderen in Lauwersoog, met bijbehorende antwoorden:

1. Wat zijn de vergadermogelijkheden in Lauwersoog?
Antwoord: Lauwersoog biedt verschillende vergadermogelijkheden, zoals vergaderzalen in hotels en conferentiecentra, maar ook bijvoorbeeld in de vuurtoren of op een boot. Er zijn opties voor kleine en grote groepen, met verschillende faciliteiten en cateringmogelijkheden.

2. Hoe kan ik een vergadering in Lauwersoog boeken?
Antwoord: Het boeken van een vergadering in Lauwersoog kan op verschillende manieren, afhankelijk van de locatie. Vaak kun je direct contact opnemen met de locatie zelf, via hun website of telefonisch. Er zijn ook boekingssites die vergaderlocaties in Lauwersoog aanbieden, waar je online kunt boeken.

3. Wat zijn de voordelen van vergaderen in Lauwersoog?
Antwoord: Vergaderen in Lauwersoog biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een prachtige en inspirerende omgeving, met uitzicht op de Waddenzee en de natuur. Dit kan bijdragen aan een productieve en creatieve vergadering. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten en ontspanning, zoals een wandeling over het strand of een boottocht. Tot slot biedt Lauwersoog goede faciliteiten en cateringmogelijkheden, zodat je vergadering comfortabel en efficiënt kan verlopen.