“Vergaderen in Surhuisterveen: inspirerende locaties en faciliteiten”

30 okt 2023
“Vergaderen in Surhuisterveen: inspirerende locaties en faciliteiten”
Door Christophe

Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten in Friesland dé plek voor jou! Hier vind je 12 eigenzinnige huisjes aan het water, omringd door prachtige natuur en zonder auto’s naast de deur. Vanuit je huisje sta je binnen een minuut aan het water, waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Op het agrarische erfgoed kun je namelijk ook groen vergaderen. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes, van 4 tot 100 deelnemers. Binnen heb je de keuze uit vele ruimtes van 12 m2 tot 200 m2, terwijl het buitenterrein bijna 3 hectare groot is. Ook buiten kun je genieten van de prachtige omgeving, met directe toegang tot de Friese meren en diverse wandelroutes.

En het beste van alles? De prijzen zijn in overleg, dus je kunt een arrangement op maat laten maken. Bovendien zijn er no-brainers zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi beschikbaar. Kortom, als je op zoek bent naar een bijzondere locatie om te vergaderen of vakantie te vieren, dan is Pean-buiten in Surhuisterveen de perfecte keuze!1. Surhuisterveen is een dorp in de provincie Friesland en heeft een inwoneraantal van ongeveer 5.500 mensen. (Bron: CBS)

2. Uit onderzoek van Regus, een wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, blijkt dat 57% van de Nederlandse werknemers regelmatig vergadert buiten de eigen werkplek. (Bron: Regus)

3. In Surhuisterveen zijn diverse locaties beschikbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten, zoals Hotel Restaurant Het Witte Huis en Partycentrum ’t Haske. (Bron: VVV Surhuisterveen)Vergaderlocaties in Surhuisterveen zijn locaties waar je terecht kunt voor het houden van vergaderingen, presentaties of andere zakelijke bijeenkomsten. Surhuisterveen is een dorp in de provincie Friesland en heeft verschillende vergaderlocaties die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Deze locaties bieden vaak verschillende faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur, catering en gratis wifi. Het is belangrijk om bij het kiezen van een vergaderlocatie rekening te houden met de grootte van de groep, de gewenste faciliteiten en de beschikbaarheid van de locatie. Door het kiezen van de juiste vergaderlocatie in Surhuisterveen kan een zakelijke bijeenkomst succesvol verlopen.Vergaderarrangementen Surhuisterveen zijn speciale pakketten die worden aangeboden door verschillende locaties in Surhuisterveen voor bedrijven en organisaties die een vergadering willen organiseren. Deze arrangementen omvatten meestal de huur van een vergaderruimte, audiovisuele apparatuur, catering en andere extra’s zoals flip-overs en schrijfmateriaal. Door te kiezen voor een vergaderarrangement in Surhuisterveen, kunnen bedrijven en organisaties zich concentreren op de inhoud van de vergadering, terwijl de locatie zorgt voor alle praktische zaken. Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de groep en de gewenste faciliteiten. Het is raadzaam om vooraf te reserveren om er zeker van te zijn dat de gewenste locatie en het gewenste arrangement beschikbaar zijn op de gewenste datum.

1. Waar kan ik vergaderen in Surhuisterveen?
Antwoord: Er zijn verschillende locaties in Surhuisterveen waar je kunt vergaderen. Enkele voorbeelden zijn Hotel Meerzigt, Partycentrum De Kruisweg en Restaurant De Lanteern.

2. Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderlocatie in Surhuisterveen?
Antwoord: De kosten voor het huren van een vergaderlocatie in Surhuisterveen variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte en de gewenste faciliteiten. Het is daarom verstandig om bij verschillende locaties een offerte op te vragen en deze met elkaar te vergelijken.

3. Kan ik ook catering regelen bij een vergaderlocatie in Surhuisterveen?
Antwoord: Ja, bij de meeste vergaderlocaties in Surhuisterveen is het mogelijk om catering te regelen. Vaak bieden zij verschillende arrangementen aan, zoals een lunchbuffet of een borrelarrangement. Het is verstandig om dit van tevoren af te stemmen met de locatie.