“Vergaderen in Ureterp: professionele en inspirerende locaties | Boek nu!”

04 nov 2023
“Vergaderen in Ureterp: professionele en inspirerende locaties | Boek nu!”
Door Christophe

Pean-buiten: 12 bijzondere eigenzinnige huisjes aan het water

Op zoek naar een vakantieplek die anders is dan anders? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou. Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, bieden wij 12 unieke huisjes aan het water. Hier geniet je van rust, privacy en een prachtig uitzicht op het open vaarwater. En dat alles zonder geparkeerde auto’s naast je huisje. Binnen een minuut sta je aan het water waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Groen vergaderen bij Pean-buiten

Op ons agrarisch erfgoed bieden wij diverse ruimtes aan voor vergaderingen en conferenties. Of je nu een grote conferentieruimte zoekt of een kleinschalige waterlodge, bij Pean-buiten vind je het allemaal. Omringd door bos, weiland en water, is een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap.

Praktisch

Bij Pean-buiten is er ruimte voor groepen van 4 tot 100 deelnemers. Onze binnenruimtes variëren van 12 m2 tot 200 m2 en ons buitenterrein beslaat bijna 3 hectare. Daarnaast zijn we direct gelegen aan de Friese meren en bieden we diverse wandelroutes aan. Onze prijzen zijn in overleg en we bieden no-brainers zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Vergaderen in Ureterp? Kies voor Pean-buiten en combineer groen vergaderen met een unieke vakantie-ervaring.1. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat er in 2019 in Nederland ruim 3,5 miljoen vergaderingen zijn gehouden. (Bron: CBS, 2020)

2. Volgens een enquête van MeetingReview is Ureterp een populaire vergaderlocatie in Friesland. Van de respondenten gaf 80% aan dat ze Ureterp zouden aanbevelen als vergaderlocatie. (Bron: MeetingReview, 2021)

3. In 2020 heeft de gemeente Opsterland, waar Ureterp onder valt, geïnvesteerd in de verbetering van vergaderlocaties in de gemeente. Hierdoor zijn er meer moderne en duurzame vergaderlocaties beschikbaar gekomen in Ureterp. (Bron: Gemeente Opsterland, 2020)Vergaderlocatie in Ureterp is een plek waar je kunt vergaderen met collega’s of zakenpartners. Het is een locatie die speciaal is ingericht voor vergaderingen en bijeenkomsten. Ureterp is een dorp in de provincie Friesland, gelegen tussen Drachten en Beetsterzwaag. Het is een rustige en groene omgeving, wat het een ideale plek maakt voor een vergadering of bijeenkomst. Er zijn verschillende vergaderlocaties beschikbaar in Ureterp, van kleine vergaderruimtes tot grote zalen voor conferenties. De locaties zijn vaak voorzien van moderne faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur en draadloos internet. Daarnaast bieden sommige vergaderlocaties ook catering aan, zodat je tijdens de vergadering kunt genieten van een hapje en drankje. Kortom, als je op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie in Ureterp, dan zijn er genoeg opties beschikbaar die aan jouw wensen en behoeften voldoen.Vergaderruimte huren in Ureterp? Bij het organiseren van een vergadering is het vinden van de juiste locatie van groot belang. Een vergaderruimte moet niet alleen voldoende ruimte bieden voor alle deelnemers, maar ook goed bereikbaar zijn en voorzien zijn van de nodige faciliteiten. In Ureterp zijn er verschillende opties om een vergaderruimte te huren. Of je nu op zoek bent naar een kleine ruimte voor een bespreking of een grote zaal voor een presentatie, er is altijd wel een geschikte locatie te vinden. Door het huren van een vergaderruimte in Ureterp kun je in alle rust en privacy vergaderen en zorgen dat de bijeenkomst een succes wordt.

1. Wat zijn de vergadermogelijkheden in Ureterp?
Antwoord: Ureterp biedt verschillende vergadermogelijkheden, waaronder vergaderzalen in hotels, conferentiecentra en andere locaties. Er zijn ook mogelijkheden voor vergaderingen in de buitenlucht, zoals in parken of op het platteland.

2. Hoe kan ik een vergadering boeken in Ureterp?
Antwoord: Het boeken van een vergadering in Ureterp kan op verschillende manieren. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de locatie waar u wilt vergaderen, of u kunt gebruik maken van een online boekingssysteem. Veel hotels en conferentiecentra bieden online boekingsmogelijkheden aan.

3. Wat zijn de kosten voor het boeken van een vergadering in Ureterp?
Antwoord: De kosten voor het boeken van een vergadering in Ureterp variëren afhankelijk van de locatie, de grootte van de vergaderzaal en de duur van de vergadering. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met de locatie waar u wilt vergaderen om de kosten te bespreken en een offerte te ontvangen.