Vissersweekend bij Pean-buiten

04 okt 2023
placeholder
Esther-Pean

 

We vroegen laatst op de website om je favoriet te kiezen tussen drie mogelijke themaweekenden op Pean-buiten.

De stemmen zijn geteld en de winnaar van de drie is bekend: het vissersweekend heeft gewonnen!

Van 18 tot 21 februari 2022 vindt het vissersweekend plaats bij Pean-buiten. Terwijl je verblijft in een van onze waterlodges kun je meedoen aan de activiteiten die gepland staan.

De aankomst is op vrijdagmiddag rond 15 uur. Met een kopje koffie of thee en wat lekkers zal het programma van het weekend uitgelegd worden. Daarna kun je je lekker settelen in je waterlodge.

Op de zaterdag bieden we het visserspakket: Vissen met een echte visgids. Leer hoe je het beste kunt vissen, nieuwe skills en leer ook meer over wat je vist.

’s Morgens met een bootje gaan vissen op snoek in het water rondom Pean-buiten, leuk voor jong en oud! En ’s middags op jacht naar snoekbaars lopend langs het Prinses Margrietkanaal.

’s Avonds een lekker verzorgd diner na je harde werk, met natuurlijk een mooi stukje vis.

Pean-buiten Vissersweekend bij Pean-buiten
Vissersweekend bij Pean-buiten Pean-buiten natuurhuisje Friesland
Pean-buiten Vissersweekend bij Pean-buiten
Vissersweekend bij Pean-buiten Pean-buiten natuurhuisje Friesland

Natuurlijk is er ook tijd om van de omgeving te genieten of uit te rusten. Daarom kun je op zondag lekker uitslapen of zelf op pad gaan. We hebben mooie wandelroutes of vaarroutes (met een van onze bootjes) voor je klaarliggen. Ga voor ultiem genieten met het ontbijtpakket dat op zondagochtend voor je deur staat. Een lekker lang weekend met de uitcheck op maandagochtend 10 uur.

Dit alles voor een totaalprijs van €450 voor 3 overnachtingen in de waterlodge, met daarbij het visserspakket van één dag vissen met gids, diner en ontbijtpakket voor €99,50 per persoon. Dit visserspakket gaat alleen door bij tenminste 10 aanmeldingen.

Om mee te doen aan het vissersweekend boek je een van onze heerlijke waterlodges in het weekend van 18 tot 21 februari. Vul in de onderstaande link je gegevens in en dan nemen we contact met je op om je in te boeken.

 

Aanmelden kan tot en met 11 februari.

Meld je hier aan

 

Heb je nog tips of leuke ideeën voor het vissersweekend? Laat het ons weten en dan zien we je hopelijk snel!