Welke waterlodge kies je?

Bij de opzet van Pean-buiten hadden we een aantal type gasten in het achterhoofd. Dat helpt hopelijk bij je keuze van een waterlodge. We delen onze gasten grofweg in naar samenstelling:

  • families
  • gezinnen met kinderen
  • stellen/vrienden

Daarmee willen we niet stigmatiseren of mensen in een hokje te duwen, maar wel een zoekhulp bieden. Uiteraard kun je ook op andere criteria filteren. Welk huisje past bij jouw wensen?

De meeste huisjes zijn ingericht voor 4 of 6 personen. De ligging van de huisjes op Pean-buiten is erg divers. Vijf waterlodges liggen echt aan het open vaarwater, een aantal vormt een cluster, andere liggen juist heel rustig en een beetje achteraf en weer andere liggen dichtbij een speelweide voor kinderen.

En tot slot is de mate van luxe nog een reden om voor een bepaald huisje te kiezen.

Families

Bij families kun je denken aan grootouders met hun kinderen en de kleinkinderen. Voor hen hebben we een cluster van waterlodges tussen de bomen. Speciaal in dit cluster is het moederhuis Goudûle.

Maar je kunt met meerdere gezinnen uit één familie natuurlijk ook een rijtje van twee of drie huizen langs de waterkant huren.

Families

Gezinnen met kinderen

Kom je als gezin met kinderen naar Pean-buiten, dan zijn de 4- tot 6-persoonshuisjes het meest geschikt. Ruimte genoeg en 3 slaapkamers.

Je hebt qua locatie veel keuze: dichtbij een speelveld of bij de ondiepe waterpartij in het park of juist direct aan het water.

Gezinnen

Stellen en vrienden

Wil je als stel of met vrienden op stap, dan kun je ieder je eigen huisje huren. Of juist gezellig met elkaar in hetzelfde huisje verblijven. We hebben 4-persoonshuisjes aan het water. Of juist meer in het bos verscholen. Huisjes met 1 of 2 badkamers. Er valt heel wat te kiezen bij Pean-buiten voor 2-4 personen.

Vrienden en/of stellen

Waarom Pean-buiten?

Ideale watersportlocatie

Voor de echte watersportbeleving ga je naar Pean-buiten

De ultieme natuurbeleving

Wij houden ervan dat de natuur ‘een beetje haar eigen gang gaat’

Rust en ruimte

De huisjes aan het water van Pean-buiten bieden dat allemaal

© Pean-buiten 2020
Webontwikkeling door Convident