Families en gezinnen

Bij families kun je denken aan grootouders met hun kinderen en de kleinkinderen. Die willen waarschijnlijk een cluster huisjes huren en  met anderen op het vakantiepark weinig te maken hebben. Maar wie weet zoek je twee of drie huisjes samen met een andere gezinnen. En dan zodanig dat je elkaar niet steeds hoeft te zien, maar wel de gezelligheid van elkaar kunt ervaren. Ook makkelijk als de kinderen dan zelfstandig hun gang kunnen gaan, op het water of juist bij de speelweide.

 

Een cluster huisjes

Voor meerdere huishoudens van een familie hebben we het cluster van de waterlodges Goudûle, Skries en Ljip. De huisjes K,N en M op de plattegrond. In het ‘moederhuis’ Goudûle kun je wel met 16 personen zitten en eten, maar is slechts 1 riante slaapkamer. Vaak vinden opa en oma het heel gezellig dat iedereen bij elkaar is of dat de kleinkinderen even bij hen komen ‘buurten’, maar willen zij niet met z’n allen in hetzelfde huisje slapen. De andere twee huisjes zijn 6-persoons. Daar kunnen de kinderen met hun kroost zich dan terugtrekken.

Op een rij langs het water

Maar je kunt met meerdere gezinnen uit een familie natuurlijk ook een rijtje van twee of drie huizen langs de waterkant huren. Blaukopke, Tomke en Reidhintsje (A,B en C op de plattegrond) bijvoorbeeld. Of juist de Stikelbaarch (J) dichtbij de speelweide en toch ook vlakbij de andere waterlodges aan het water. Ideaal voor gezinnen met hele kleine kinderen. Dan hoef je niet steeds in de gaten te houden of ze niet te dicht bij het water komen.

Waarom Pean-buiten?

De ultieme natuurbeleving

Wij houden ervan dat de natuur ‘een beetje haar eigen gang gaat’

Ideale watersportlocatie

Voor de echte watersportbeleving ga je naar Pean-buiten

Rust en ruimte

De huisjes aan het water van Pean-buiten bieden dat allemaal

© Pean-buiten 2020
Webontwikkeling door Convident